Kajsa-Varg.

Alla inlägg under november 2009

Av Kajsa Varg - 14 november 2009 23:54

EN UNDERBAR BUKETT ROSOR, AV EN UNDERBAR BLOGGARVÄN WIPER,TACK SNÄLLA RARA DU.

  

                              

Av Kajsa Varg - 14 november 2009 22:35

Då har man haft lite bloggtorka då,har helt tappat gnistan o känner mig trött o eländig.Så jag har ej haft orken eller lusten att skriva,men gör ett tappert försök.

Har idag bara sovit,sen var jag o min man till församlingshemmet.Det var musikcafč där o minsta tjejen skulle vara med i en barnmusical där,hon är ju så otroligt blyg,så vi trodde ju att hon skulle backa ur men det gick jättebra.

De var jätte duktiga barnen deras körledare spelade piano o barnen sjöng så fint,sen var det kaffe med en massa gotta till.Sen har vi tittat på körslaget men det är lite svårt när familjen också vill se dansbandskampen,så det var ett evigt flippande mellan när det var reklam.

Igår på eftermiddagen så mådde jag så pyton så då kände jag att jag bara måste göra något,så jag gick en långpromenad med hundarna faktiskt skönt att få andas in den friska luften och inget ont hade jag heller så skönt.

Har börgat med en ny medicin som troligtvis gör att jag mår så pyton,men jag hoppas ju att det är den som gjort att jag inte haft ont i kroppen på 3 dagar nu.Men det är väl så att det är biverkningarna av medicinen som gör att jag mår så pyton så det ska väl gå över hoppas jag.

Imorgon blir det nog en sväng till skogen för att plocka granris o mossa när guben kommer hem från grabbens innebandy match.Lilltjejen har kompisar här så jag törs inte lämna dem själva,man vet aldrig vad små brudarna hittar på.

Önskar så er alla en underbar fortsättning på helgen.

ängel  



Av Kajsa Varg - 10 november 2009 19:34

Då bar det av tidigt in till Uppsala för att gå på IKEA.Vi hittade det vi skulle ha och mer därtill, som sig bör när man handlar på IKEA.

Mycket doftljus röda i glas med juldoft,och de luktade så gott,söt jullykta i rött till tomten som ska stå ute och blommor tror de heter Kalla och de är röda o vackra med gröna blad.

Gick ganska fort att handla för vi visste ju vad vi skulle ha,men sen halkade det ner en hel del till.

Efter innan man går till bilen så måste man ju bara handla lite till,pizzaslice o dricka med en mjukglass som efterrätt.Där får man ta sin egen strut till maskinen o fixa glassen själv.

Men ack vad trött man blir att gå runt o handla,den här kärringen har nog tappat bort all sin ork.Så skönt sedan när man är på väg hem,somnar så skönt i bilen och vaknar till nästan hemma.Men vad är det jag ser jo men visst det är  solen som skiner in i tallskogen och det var så himla vackert sken,undrar när den kikar fram nästa gång.

Härligt att vara hemma igen och få koka en kopp kaffe o sätta sig ner en stund och sen prata med sina tjejer.

Sen gick guben upp för att skruva ihop hyllorna till barnen,ska bli spännande att se sen om backarna passar in den här gången.

Så här såg det ut på ett ungefär,men jag valde färgade lådor.och sen var vår lite större.

  


Av Kajsa Varg - 9 november 2009 17:29

Inte blev det någon resa till Uppsala o IKEA idag,nej vi var hemma o har plockat på ungarnas rum.Var ju ett tag sedan vi skulle byta rum o tjejerna de ska ligga i samma rum,och vi har ej haft tid eller ork att få ihop det för allt blev bara fel.Hyllor och bokhyllor var för långa och fixat ny våningssäng till dem och mycket saker som inte gick in ųsch en salig röra ska jag säga att det blev.

Så nu har vi väl fått till det lite bättre,mensom sagt det är mycket som blitt över och jag min arma stackare som har så svårt att slängā"kan ju alltid vara bra att ha"ja ni förstår jag är nästan som en hamster:-)är

Nej så nu har vi lite bättre pejl på vad vi ska köpa till,och det var ju faktiskt vettigt att göra på det viset.Sen en av hyllorna vi köpte till deras rum var det ju naturligtvis fel på,man blir så grym när det är fel på grejerna.Guben hade skruvat ihop hela hyllan,så ska vi sätta i backarna men det går inte hyllan var för smal jäla glad man blir:-)

Nej nu blir det resa imorgon istället,och som sagt det brukar ju alltid hamna en massa extra i påsen:-)

I går kväll börgade en brand i Almunge i samhället vi hör till.Till råga på allt vår hö leverantör till vår käre kanin:(

Står att läsa om här.Hölada i lågor i natt - Uppsala - UNT.SE fast jag tror att det är en ladugård om jag inte minns fel.Nu har de kommit fram till att branden är anlagd,de söker 2 st. i 15-20 års åldern.USCH GILLAR INTE .

    

ifrån http://www.utryckning-uppsala.se/
Bilder lånade från utryckn.upsala.se.fler bilder finns att se där. 



Av Kajsa Varg - 8 november 2009 22:10

                              fågelslinga  

Ja idag är det ju fars dag,men här hemma är det fars dag varje dag.Men det äts ju inte tårta varje dag förståss,men idag äts det tårta.Barnen gjorde iordning en tårta som de bjöd på när han kom från jobbet nu på kvällningen.Synd bara att dagen i ära är så grå o dyster,NU VILL JAG SE SOLEN.

I Torsdags när dotra fyllde år o mina föräldrar var över,så fick min far en smyckad/pyntad amaryllis.Brukar alltid ge en blomma till dessa dagar.

Grabben in o spelade match i Gottsunda hallen och de spelade 3-3,själv har jag slutat åka med o titta för jag blir så attans nervös o konstigt nog nästan varenda gång jag har kommit på matcherna så släpper han in bollen.Sen gapar jag en hel del,tycker nästan att det är värre att se på när sonen är målvakt,vår största grabb spelade ju ute då var jag inte lika nervig.

Hade lite gäster å fika idag,skönt att få prata bort en stund,dotra fick en försenad present en stor fin bok om hästar o jättefina bilder i.

Ja imorgon blir det en tur till IKEA för att inhandla mer hyllor till barnen,tur man har guben hemma så man kan köra lite med honom.Nej natti med er alla medmänniskor önskar er en underbar Måndag.

ljus  


Av Kajsa Varg - 7 november 2009 20:22

                  lekande  

Vilken tråk Lördag,grå mörk o trist.Tur att man har glada livliga barn med en massa gräl och kiv i mellan varven.

Då vet man att man lever:-)tonåringen har börjat på friidrott så hon var iväg på middagen,sen fick vi gäster....

Mycket prat o fika igen,trevligt o go stund,min vän som var här fick jag erbjudande om att vara/gå med i internationella gruppen här där vi bor för hon tycker att jag har så mycket ideer,men knäpp som jag är så avböjer jag.Saken är den att jag har en aningen svårt,blir så nervös för allt o mår dåligt,är ju för djävligt för jag vill ju igentligen.Men man kanske skulle utmana sig själv,de får väl ta mig för den jag är.

Promenader med hundarna skönt med frisk luft,men ack så trötta de har varit i dag.Sen vann AIK fotbollen idag så grabbarna är superglada.

Nu är det körslaget o en go stund tillsammans med familjen massor av gott til barnen sen blir det vin kex o vindruvor för de vuxna mina favoriter en kväll som denna.

Men ett orosmoment har vi,Hjördis och Agnes,de kan ej vara stilla Agnes har varit lugn hela dagen o nu busar hon  upp lille hjördis,vilket busliv.Pust

Önskar er alla en fridfull o lugn Lördagskväll .

vän stjärnorna  


Av Kajsa Varg - 6 november 2009 19:15

Fredag igen,har haft stordotra o Embla sovandes här inatt,Embla har varit hemma med oss idag medans dotra var in på jobbintervju ska event.börja jobba inom hemtjänsten igen.Tycker det är lite synd när hon är utbildad kock o har arbetat inom det ett par år nu,men hon har så hemska arbetstider så det är därför hon vill byta för Emblas skull.

Så vi får se hur det går,fast om jag får tycka så vill jag inte.

Sen har vi haft mor o far min här idag på kaffe o tårta(marsipantårta) mums,lite tokigt bara för jag fick ju åka iväg på valpkursen.Mor min tyckte väl inte att jag skulle åka,men det var ju sista gången o vill ju bara inte missa.Det gick iallafall jättebra,vi fick gå en bana med puppisarna där vi skulle göra saker som vi lärt oss och det sista var cirkuskonsten.Tyvärr kunde inte min man följa med o filma,var ju tvungen att va hemma o underhålla gästerna.

Chisa`s cirkuskonst var att sitta o sen ge vacker tass,sen när jag säger stå så står hon upp på bakbenen.Så himla duktig tjej jag har.

Det är ju så här när man har en liten hund o ska berömma så är det mycket böja sig ner,så mot slutet så var jag tvungen att ge upp för jag fick såååå ont.och nu kan jag knappt gå o böja mig o det spränger o värker.

Skulle pröva på den här dosan jag fick igår men,är inte lätt när man har hela huset fullt med folk får väl bli senare.

Ringde också om vaccination till familjen o fick till svar att husläkarstation vi hör till ska vi inte vända oss till,utan till något som heter vaccinationteamet i Uppsala och nåt mer har jag inte kollat upp.Får väl fixa det på måndag istället.sköterska  

Nej nu får jag nog lägga igen datorn en stund har fått gäster igen,by by så länge. 

Av Kajsa Varg - 6 november 2009 01:22

                              flygande ängel  

Då säger vi natti natti till alla medmänniskor,suss gott.Önskar er alla en skön Fredag..


Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards