Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 9 december 2009

Svårt att sova.

Av Kajsa Varg - 9 december 2009 07:44

Ja då var man igång tidigare än vanligt,uppe halvsex har sovit 2 timmar inatt,har så förbaskat ont i halsen så jag knappt kan svälja.Tror faktisk att jag aldrig haft så ont någon gång,så jag hoppas det inte är någon halsfluss.

Jag som ska till mor o far på fredag men får hoppas det går fort över.

kl.sex började jag baka dubbel sats cornflakes drömmar,doftar så gott i huset.

Idag ska Agnes baka pepparkakor i skolan till deras Lucia avslutning i skolan för föraldrar,eftersom de har det på kvällen så får de sluta en dag tidigare i skolan så vi får hoppas på bra väder den kvällen.

Idag är det bestämt att guben och jag ska städa och göra iordning hallen uppe,för där ser det ut "Jerusalems förstörelse" som mor min sa när jag var yngre och det var stökigt på rummet mitt.

Lyssnade på nyheterna i går kväll om miljön,man blir ju verkligen skraj de visade sjölejon som normalt samlas många många och ligger på isflak,men de har nu smällt så de samlades uppe på land och blev de skrämda så stack alla snabbt ner i vattnet och massvis med sjölejon klämdes ihjäl,Ola Skinnarmo hade sett det med egna ögon och det var hemskt att se.

Sen har det inte varit så varmt som det är nu sedan de började mäta temperaturen kommer ej ihåg när det var ,men längesedan är det iallafall.Konstigt egentligen,miljön borde väl vara det viktigaste viktigare än svininfluensan.Hoppas ni förstår vad jag menar inte lätt att få fram det man tänker i skrift,och sen när man har så förbaskat svårt med minnet.

Nej nu ska jag göra lite värmande te för strupen.Önskar er alla en underbar dag.

textbild  

 
 
Cia

Cia

9 december 2009 08:30

Ja det är jättegott med apelsin i saffransbullarna. River skalet och mandelmassan direkt på smöret när jag kavlat ut degen. Blir både frächt och saftigt.
Ja det där med miljön har jag upptäckt att det inte är många som tänker på.
Vi har källsortering här där vi bor men hur många sorterar tror du? Inte många har jag insett när jag springer där med alla mina olika kärl och påsar.
På fredag blir det gammal hederlig hårdrock i öronen. Har laddat hela mp3-spelaren med DIO, Iron maiden, saxon mm
Hoppas halsen blir bättre fort!!!
Kramiz

http://www.ciabel.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Jaana

9 december 2009 10:01

Hej Karin!
Hoppas du inte blir sämre i ditt mående och så ville jag säga att när du har bakat färdigt kan du väl komma och baka hos mig;)) Själv är jag så usel på den biten..
Er nya bil föll mig i smaken, en sådan skulle jag vela ha.
Hoppas "vetten" har goda nyheter till er om Chisa och att det inte behöver vara något större orosmoment där men visst jag skulle också ha kollat för säkerhetens skull. Jag var också och testade min kille så att jag sen kunde slå ifrån mig alla nojjigheter sen för man blir ju lite orolig när ens vän inte är riktigt OK. Bättre en gång för mycket än ingen gång alls..
Ha en bra onsdag // Nospussar till er ifrån aprikoserna

 
Lena

Lena

9 december 2009 10:29

Hej!
Oj orkar du baka fast du inte sovit något i natt.Stackars dig finns väl inget värre än halsont.Skicka gubben och köp lite cognac eller vad det nu är dom säger man ska ha,hihi!och drick lite så ska du se att halsen blir bra.Vad fruktansvärt hemskt för sjölejonen,uscha!Ja man fattar ju inte att det kan vara så varmt och ingen snö när det är December.Så trist och tråkigt!Krya på dig vännen och vila dig efter morgon baket en stund.
Kram Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
marsipanen

marsipanen

9 december 2009 15:06

uschanamej.. ont i halsen är ingen höjdare, hoppas det räcker med lite te. Gubben tror stenhårt på att man ska gurgla halsen i whisky (som sedan sväljes ;) ) det kanske kan funka??

Fint det snöar här hos dej.. önskar lite snö nu, men man får väl vara taxsam att slippa skrapa bilrutor och skotta snö..*ser poseitivt*

Tur att det inte fanns nyhetrapportering på dinosariurnas tid.. undrar hur det skulle låta då när dom rapporterade om den klimatförändringen (istiden) som gjorde att dom dog ut... kanske gick nyheterna ut med att dinosarna skulle fisa mindre 'fnissar
jag personligen tror nog att klimatförändringarna är en naturlig del på vår planet och att vi människor inte kan göra så mkt åt det tyvärr... Forskare som säger att koldioxidutsläppen är en liten påverkan på klimatet tystas ner och förflyttas i någon källare men munkavel på..
gisses vad jag pratar på då 'skratt*
önskar dig bättring och ha det så gott, KRAMISAR !

http://marsipan.bloggplatsen.se

 
Lisa

Lisa

9 december 2009 21:31

Hoppas halsvärken gett med sej inge roligt mitt i allt julstök,,
Och hoppas att det inte är nåt allvarligt med chisa heller,,
Lät gott med Cornflakes drömmar..
Krya på dej ifall det inte släppt,,
kramen

http://dagslandan.bloggagratis.se

 
Pisan

Pisan

10 december 2009 07:51

Hoppas halsontet gett sig iväg från dig nu. Inget kul att bli sjuk. Hoppas också att du får en bra torsdag! KRAMEN! :-)

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

10 december 2009 11:05

Vad tråkigt att du har så ont i halsen. Vet hur jobbigt det är än om det var länge sen jag var förkyld nu.

Hoppas du är lite bättre i dag så du kan träffa mor och far.
Vad flitig du ändå varit som hunnit baka så mycket gott. Bra skrivet detta om miljön och man hade ju önskat att politikerna hade tagit tag i detta för länge sen. Nu kan det vara för sent. Vi har ju inga vintrar längre. Vi har släkt i övre Norrland och där är det samma blidväder som här. Hemskt att djuren får lida så.

Ha en bra dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Primaporskanans-dagar

Primaporskanans-dagar

11 december 2009 13:55

Hej min vän.
Hoppas ni mår bättre nu. Här rullar allt på igen, livet går ju vidare.Har tingat en ny hane som ska födas i mitten av januari, nu får vi hoppas att det blir en med snopp.
Mina tikar har löpt så vi har haft en yland musik från killarna. kan vara något att tävla i idol!
Hoppas ni får en trevlig helg, själv är jag ledig ska göra som dej, ost och vin, det låter gott.
Kramar från Ewa och rödtopparna.

http://primaporskans-dagar

 
Lena

Lena

11 december 2009 15:37

Trevlig helg Karin!
Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

11 december 2009 17:35

Hallåj!
Vakna nu och skriv ett nytt inlägg ;) !
Hemskt med lidande djur.....
Bakdag har vi på söndag, det årliga julbaket när alla barnen kommer hem (ja, två av dem bor ju fortfarande hemma!) och bakar pepparkakshus och gör julgodis tillsammans med oss gamlingar! I år får även liten Elvira vara med och knåda lite ;) !
Snygg bil får ni oxå (även om den inte kan mäta sig med min Volvo, som jag ännu är nykär i....)!
Vi kan väl höras under helgen!
Kramar i massor till er från oss och pussa svartnäsorna!

http://pudelfnatt.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards