Kajsa-Varg.

Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Kajsa Varg - 21 mars 2011 18:53

Ja idag har man varit ut med hundarna på den snöiga åkern o de har jagat fotboll som tokiga,riktigt Zlathan tokiga pudeltjejer man har. ;-)

Sen strövade jag runt lite i den snöiga trädgården,som tur är så har iallafall snön tinat bort på södersidan vid husväggen.

Blev ju alldeles till sig ;-) där hade snödropparna tittat fram o sen var det några blå som också börjat kika fram,har naturligtvis tappat bort namnet i skrivandes stund.

                       

Sen det tråkiga är ju att sorkarna har varit i full gång under snön denna vinter,de har ätit sönder/bort all bark på det nya äppelträdet som guben fick i 50-årspresent  sedan så har Jasminbuskens grenar nertill o en bra bit upp också blivit helt avgnagda(barken).

Så tråkigt!så man får se hur mycket till som råkat illa ut när snön smält bort från buskar o träd.

Gillar ju allt levande,men vete sjutton om jag har något övers för dessa sorkar,för det första så underminerar de gräsmattan med sina gångar o hål på sommaren sen nu detta på vintern.Sen har jag hört att de äter rötter,så det kanske bara är att dra upp alla buskar o träd när marken tinat upp ;-) men de måtte ju haft dåligt med mat för har aldrig varit med om att de har gått loss på det här viset.

   

Sen sent i går kväll så var det ju en så vacker fullmåne,var ju bara tvungen att gå ut på verandan o fota lite,hade en uggla hoat till så hade det varit riktigt spöklikt ute.Var så häftigt att se när molnen svepte förbi  månen.

               

Sen kommer lite kort från Lördagens skidtur,med gube och pudlisar.

       

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards