Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

En trötter dag.

Av Kajsa Varg - 14 maj 2009 21:08

Upp tidigt i morse,Ellen hemma har så ont i halsen och huvudet.

Agnes följde jag med till tandläkaren idag,inga hål men hon ska tillbaka och lägga i plast i vissa tänder.Hon hade så djupa gropar i en del tänder.

Sen följde jag med upp till ettans klassrum där de skulle vara idag.

Deras fröken de ska få i ettan läste en saga för dem,sen travade jag försiktigt iväg.När jag väl var hemma så käkade jag frukost,blir oftast en kopp kaffe med smörgås.Sen fösökte jag läsa mailen och få iväg lite mail.

Sen somnade jag framför datorn,då gapar äldsta jäntan som var hemma himla datanörd nu får du komma och äta.

Har varit så trött hela dagen,måste bero på pärsen igår.Sen när Embla är här så blir man ju extra trött tyvärr,för hon är som en virvelvind.

Men så klok och himlans söt.

Får nästan dåligt samvete när man känner så, menmen.

Gubben köpte med pizza hem vi var ju inte så många hemma till kvällsmaten.Sen var det ut på en långpromenad med Chisa och gubben Agnes följde med och cyklade.Tyvärr hade de saltat ganska mycket på lilla vägen där vi brukar gå,men vi tog en genväg istället.Måste vara rädd om tassarna.

Ha det så gott alla goa vänner,nu ska jag dricka lite kaffe och se contest låtarna.Sen in och kika hos så många jag hinner,för gubben min har börgat med att slå av internet en viss tid.De ni hårda bud men snacka om jag var ilsk på`n.

 
 
Ulla

Ulla

14 maj 2009 23:17

Hej Karin, Jodå tack, det är väl hyfsat. Än själv då?
Jag är bara så förbaskat trött. Inte blev det bättre av att jag absolut skulle sitta och glo på semifinalen i svt 1 heller. Hade hoppats att Irland skulle gå till final, men de blev utan plats, ändå var dom bra, tycker jag.

Men, som tur är så är det fredag i morgon i alla fall, jipppiiieee.

Phuuii.
Ska ut och handla 2 födelsedagspresenter då. Susanne fyllde 25 den 10 och hennes Theodor blir 2 på måndag.
Susanne har varit febrig och går på antibiotika sen i måndags så vi bestämde att de får slå ihop sina kalas.

Inte är du jobbig, alla har vi väl fullt upp, särskilt när man har både man och barn hemma. Jag menar,mannen är ju oftast räknad som barn också =)
Apropå vädret så håller jag med dig fullständigt, håller nästan på att "frysa ihjäl" Jag/Vi behöver värme NU.

Så till min email. Den står i min presentation men du får den här:
brevvan@hotmail.com

Skriv i ämnesraden vad det gäller, eller Kajsa-varg, annars kanske jag slänger av misstag. Har gjort det en gång redan. Nu ordnade det sig som tur var den gången.

Ha en underbar morgondag /
Kramen Ulla

http://ladyinblue.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

15 maj 2009 08:44

Hihi!jaså gubben gör så!ja det kan ju bli lite väl mycket ibland.Men jag kopplar av framför datan.Kanske du oxå borde få sitta en stund i lugn och ro där,JA det tycker jag Karin.
Ha en skön dag i den kalla blåsten.
Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Jaana

Jaana

15 maj 2009 10:24

Hej Karin!
Var glad över att du har en så omtänksam karl ;-)) han vill nog bara dig väl..
Tiden bara rinner iväg när man sätter sig framför datorn. Min dotter får också ropa på mig ett antal ggr när vi ska äta kvällsmat. Då brukar jag svara att jag kommer och sen när jag väl kommer så har dom redan ätit färdigt..är man störd, eller är man datanörd..hihihi

Ha en bra helg så hörs vi
Kramar Jaana med aprikoskillarna

http://123minsida.se/ZENDEX

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards