Kajsa-Varg.

Alla inlägg under september 2009

Av Kajsa Varg - 15 september 2009 16:45

                                                                                           

             

Ja då har jag klarat av allt det jag ska,men när jag var hos doktorn blev jag så sur för 3 st.kom in och fick ta prover före mig.Jag gick och sa till så till slut fick jag komma in och ta proverna 25-30 min fick jag vänta blä!!!!!Skrikandes

Sjuksriven okt.ut sen sa jag att jag inte ville fortsätta att ta mina tabl.mår ju så dåligt av dem så nu ska jag trappa ner på dem.Sen får vi se,skulle ju vara kul att få må bra nån gång och komma tilbaka till jobbet.

Nu har lillsnuttan o mor hennes åkt på babysimmet så nu får de en skön stund tillsammans.

Sitter nu i fotöljen och kopplar av mitt huvè spränger o värker likadant i nacke/bakhuvudet.Har kommit i samband med förkylningen.

Just det,var ju ut med hundarna tillsammans med Carro och hennes Minna Japansk spets tror jag det är.Tänkte att hundarna kunde leka av sig en stund o bra för Hjördis att träffa en annan hund.

Men kärahjärtanes så fort vi släppte dem på ängen så tjöt Hjördis som hon fått kniven i sigFörvånad,men det hade ju inte hänt något.Minna var ju långt ifrån också och brydde sig inte om lilla Hjördis,hon tjöt nästan hela tiden som en stucken gris Minna   så där behövs det träning.Eller så tyckte Hjördis hon hade fel färg bara, för hon är ju så vackert vit i pälsen. 


Här kommer kort på mitt b.barn som var på besök idag.

  

Sen gosi gos med Hjördis,fast man måste vara på sin vakt för hon kan vara väldigt hård, men menar väl.

  

Av Kajsa Varg - 15 september 2009 09:08

                                                   

                      

Ja då var man uppe med tuppen,än finns det hopp.Barnen hade sovmorgon så jag bestämde mig för att köra dem till skolan idag.Är ju inget vidare att vara bussbarn för då får man ju faktisk aldrig sovmorgon,då är man tvungen att åka när bussen går.

Idag ska jag till läkaren på ett besök,sen ska dotra och barnbarn komma och äta lunch med mig.Sen ska de in en sväng och hälsa på hos Emblas farmor och farfar,sen bär det av till Upsala för då har Embla babysim.

Nu har jag 2st sötnosar som troget ligger vid mina fötter och sussar.

                                        fånga dagen   OCH


                                      

                                                  


                          

Av Kajsa Varg - 14 september 2009 21:47

Måste bara visa vad jag hittade på en sida,sött det som är i.Men ska inte djur använda sina ben att gå med??

Annars kan man väl hitta på nåt annat än att köpa nåt dylikt.                                           
        bärsele                                Både för katt o hund.

Av Kajsa Varg - 14 september 2009 20:49

                

Idag har jag bara varit TRÖTT,när jag skickat iväg ungarna till skolan och luftat hundarna och de gjort sin morgontoalett.Då var det frukost med en kopp kaffe till sen bar det av til sängen,Chisa älskar ju att sova och Hjördis hon somnade också då lägger de sig tätt intill mig sen sov vi hela högen.Såååå mysigt.

Sen var det fika tillsammans när Agnes kom hem från skolan,ja sen var det dags för att laga mat till man o familjoch idag blev det 2 stora formar med lasagne och en sallad.Är man en familj med vuxna grabbar ja då går det åt mat :-)MMMMMMMM det var jättegott!

Sen bar det av för jäntan till stallet för ridning,guben in till Uppsala för grabben har bandyträning,Agnes följde också med måste vara snabb att hinna köpa fina vinter kängor som de sålde till ett jättebra pris.Brukar alltid vara sen att köpa vinterkläder till ungarna för jag tycker,för skjutton det är ju långt till vintern.Men sen när man ska köpa så är det ju slut:-(

Ut med vovvarna en sväng nu på kvällningen,Hjördis är så duktig att gå i koppel.Men det är en konst tycker jag att gå med 2 st.på en gång en drar hit o en dit.Men de gick så bra.

Ja nu är det dags att ta ut äppelpajen,för om en stund blir det paj med vaniljsås.  



Av Kajsa Varg - 13 september 2009 23:35

                                                  
                    

                     

Ja filmen på fyran var bra tycker jag,men kan inte förstå varför man dubbar på detta viset.Kan inte skådespelarna tala svenska eller är det för ljudets skull??? Satt o tjatade med gubben mellan varven för jag gillar inte det här med dubbning det är som att se en film utan ljud sen är liksom ljudet för sig.Hoppas ni som läser förstår är liksom inte lätt att förklara.

Ja då säger jag natti natti vi hörs imorgon o jag önskar er en skön natt med god sömn.HÄR FÅR NI EN GO OCH SKÖN KUDDE ATT VILA ERT HUVUD MOT.   

Av Kajsa Varg - 13 september 2009 22:39

DAMMSUGNING   Idag har vi varit nere i almunge och hjälpt vår dotter att flytta.Hon flyttar bara rakt över gården från en 2 till en 4 så guben och dotra bar grejer och jag städade o fixade till,eftersom jag fortfarande mår kyvens i denna förkylning så orkar jag inte så mycket.

Men dotra riktigt strålar hon tycker det är så skönt att få en stor luftig lägenhet mot den förra som var väldigt mörk aldrig en solstråle som kom åt att skina in.

Senare på kvällen åt vi hämtpizza tillsammans sen åkte vi hem,barnen tog en dusch och sen sängen.

Nu är det 4:an och svensk film som gäller.

Så fort guben har tid o hjälpa mig så ska det komma lite bilder på Mina 4_benta älsklingar i Herrgårdsparken.

Ha det så gött alla goa bloggarvänner.

Tänk imorgon är det Måndag igen 


Av Kajsa Varg - 12 september 2009 23:37

Nu  önskar jag er alla en god-natt och sussi gott.

               

Ha en skön lugn och skön Söndag.

Av Kajsa Varg - 12 september 2009 21:41

                                                  
                    

Idag var det upp tidigt Joel o guben o Ellen skulle åka till Gamla Uppsala,Joel hade innebandymatch där och Joels lag Sirius vann med 5-3 mot Livets Ord skönt att det gick bra.

Joel har inte spelat så många matcher för han har varit skadad,men har nu kommit igen.

Jag badade Hjördis på morgonen,jag tror faktiskt hon tycker det är ganska skönt.Men när vi kom till moment fön/tork det gillade hon inget vidare men det gick bättre än förra gången.Sen var min lilla skrutta så fin och luktade så gott.

Ner till Thun`s och handlade sen åkte Agnes jag och hundarna till Österby för att hälsa på min mor o far.

Det var ju hästpremering i herrgården och vi skulle ju gått ner och tittat på alla ardennerhästarna men tyvärr hann vi ej med.

Men en sväng i Herrgårdsparken med hundarna gick vi,när vi kom ner dit så släppte jag loss Hjördis o Chisa.

Uj !vilken fart det blev på dem,de sprang iväg med världens fart och lekte och jagade varandra.

Var där ett bra tag med dem det var så kul att se dem,de har så roligt tillsammans.

Sen blidde det en prommis till affären för att handla och sen maaaaat så gott det var.En äppelkaka hade jag gjort som efterrätt.

Men tänk vad fort det gått för min mor att få alla hjälpmedel och nu har de byggt en ramp och byggt om badrummet  det var så fint och sten plattor ute så det går lättare att dra rullstolen för far.Ja en eloge för de som fixat detta,för det har verkligen gått med blixtens fart och det är man ju inte van vid annars när det gäller sådana här saker.

Ha så en skön Lördagskväll alla vänner,nu bär det av till köket för att dricka en god kopp choklad.



Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards