Kajsa-Varg.

Alla inlägg under september 2009

Av Kajsa Varg - 11 september 2009 22:47

Nu blir det lite Khalua med en kopp kaffe o god choklad,sen blir det sängen.Hoppas att man känner sig mer på hugget i morgon,då bär det av med familjen till Gamla Uppsala grabben har bandymatch .Sen bär det av till Österby mor min ville att jag skulle handla lite åt henne på Thun`s som vi ska åka över med.Grabben spelade fotbollsmatch i Rimbo nu på kvällningen och Funbo hans lag vann med 3-2.Ett stort grattis till Funbo.

Önskar er en skön helg och Natti Natti på er alla.

  



Av Kajsa Varg - 11 september 2009 12:11

Tänk att barn inte ska få vara barn längre,nej fort ska de växa uppSkrattande.Stackars liten men ser ju kul ut.



  

Av Kajsa Varg - 11 september 2009 11:41

 Sov länge länge i morse,eller rättare sagt långt in på middagen.SkämsMen det behövdes nog.Sovit dåligt inatt,sen var det något som prasslade i sovrummet inatt.Väcker guben o talar om att det låter borta vid kakelugnen,tror först kanske att det är en råtta.Men det lät inte riktigt så,guben går ner och dricker vatten och jag bara stirrar åt det håll det låter ifrån.

Sen plötsligt så börgar det låta igen o prassla,leif hade ställt en pappkasse som han samlat mina korsordstidningar i det var därifrån det lät.

Sen ser jag något mörkt som kommer upp på insidan av kassen,jag gapar till guben skynda sig upp,guben kommer i ett huj.

Han går fram och kollar vad det är som kommer upp, jo en jättestor grön vårtbitare.Troligtvis så har den komit in när vi vädrat tur att det inte var en råtta iallafall.

Idag är man iallafall uppe på benen igår låg jag hela dagen med sprängande huvudvärk och totalt slut näsan rinner som en på skruvad kran ideligenRynkar på näsanTänk att man nästan aldrig ska få känna sig helt bra,det tär på en.Nej !nu längtar jag upp till sommarstugan,så man kan få sitta på bryggan o bara vila ögonen på sjön det är sååååå härligt.

Tror vi fått sommaren tillbaka så fint väder o värme,önskar er en skön dag i detta fina väder.kramen på er alla medmänniskor.

vackert vatten  


Av Kajsa Varg - 10 september 2009 08:55

MORGON-på er                                                  
             

  Ja då var frukosten avklarad,hundarna varit ut och gjort de dem ska.Dags för dem att äta frukost,sen ut på en tur med husse.

Idag kommer matte att äta alvedon och ligga till sängs,f-asen vad less man blir på dessa förkylningar är helt sänkt.

Men är väl inte undra på att man blev sjuk,när vi stod och köade till en karusell när vi var i Furuvik,så är det en man som stod utanför ledet o kollar upp sin lille son.Och vad tror ni han gör ?nyser mig rakt i ansiktet,så äckligt jag visste inte var jag skulle ta vägen.Blängde sedan argt på honom,men så dum som man är håller man igen pipen o säger ingenting,jag fann mig liksom inte.Bara hann o tänka hur äckligt o dumt usch svininfluensa.

Nu har man dragit på sig en uschlig förkylning,och vi som ska hem till mor o far till helgen och hälsa på.

Det är ju snart klart med handikappsanpassningen hemma.Måste verkligen berömma de som handlagt det så att mor ska kunna komma hem och bo.Har gått så otroligt fort med allt,tänk om alla kunde få hjälp så snabbt.Men det beror väl på olika kommuner och sen om de berörda har någon som verkl.igen kan tjata och ta i.

Får sedan tacka alla berörda som gjort inlägg tack snälla rara ni,ni är underbara.Kikar in till er senare och får så hoppas att man mår bättre.Nu stundar sängen.par i sängnatti  

vän stjärnorna   Till er alla bloggar alla bloggar vänner varså goda.

Av Kajsa Varg - 10 september 2009 01:04

Då var det dags att säga natti natti alla bloggar vänner  sussi gott,då var denna dag till ända.bebis o ängel  

Av Kajsa Varg - 9 september 2009 23:26

Men kolla !tror att det funka nu!!!!Toppen!!då var det gjort agnes  

Av Kajsa Varg - 9 september 2009 13:47

Nu har jag fått hjälp av guben,sen jag gått på o varit så sur över att jag inte får in bilder.

Hjördis lillskruttan håller ju helt på att växa igen,vilken päls damen har på sina tassar t.ex .Man ser ju inga klor så det är jättesvårt att lippa dem,men det vill hon ju helst slippa.SkrikandesSå eftersom jag inte har så jag kan trimma henne,så har jag börja klippa tassarna med sax.Se det gick bättre än att klippa klorna,men en tass klarade vi av sen fick hon slippa.

Sen så gick vi igen och kollade öronen,där får man vara o dra lite då o då så hon vänjer sig.

Se där var det lite gnäll Gråter,men så är det när man är pudel då får man lida pin tills man vänjer sig.

Skulle ha blivit bad idag för både Hjördis o Chisa,men får nog stå över för jag fryser "för en gångs skull" o mår s-k-i-t.Nu kommer vi till bildinsättning "spännande det ska bli"Förvånad


Av Kajsa Varg - 9 september 2009 08:48

Ska det vara så svårt att få få till detta Skrikandes,men som sagt har hjärnan brunne så har denFoten i munnen

Jag får baske mig inte in bilder,guben fick in en bild i går men då hade bilden(en blomma)en bakgrundsfärg som var svart.Så blev det ju aldrig förut.Sen finns inte alla mina bilder på bildarkivet,har då suttit och laddat upp bilder som jag redan har laddat upp en gång,blir ju lite onödig kostnadGråterNEJ jag har inte fått in en enda bild,blir så för.bnnd funkar det inte snart så lägger jag av.Är det bara jag som har problem eller??????????

Visserligen så är jag utbränd/utmattad/trött/ grymt förkyld/grymma svettningar/inget minne/värk i kroppen och kort stubin,ja vad kan man mer önska sig.Usch nu kom allt fram hur jag mår skit osså.Tyckte att det här kommer säkert att gå jättebra och allt det nya ser ju så bra ut.Men den gamla bloggen  var enkel att förstå för en som har svårt med datorer.Så nu blev det sagt,känner mig bara tvungen att avreagera mig.

Nu ska jag ta en stunds lugn andning och lugna ner mig,sen blir det skjutsning till skolan med en som har haft sovmorgon,blir så här när man bor på landet och de bara drar in våra bussar.Då får man bo i bilen,inte ska man åka kollektivt,NEJ! TA DIN BIL DET SPARAR MILJÖN. Foten i munnen

Ha en bra dag alla BLOGGARE ni är FANTASTISKA SOM KLARAR AV DETTA MED DET NYA.KRAMEN PÅ ER.Glad

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Skapa flashcards