Kajsa-Varg.

Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Kajsa Varg - 26 maj 2011 13:05

Här kommer lite bilder från den hemskt igenväxta trädgården:-( men man får nog försöka blunda för det,kan man inte så kan man inte.

Men lätt är det inte,synd att  det inte finns så man kan bo i ett radhus eller liknande här på orten med liten tillhörande trädgård.

Men det byggs inget sådant härute på landet där vi bor.

                       

Det hemska ogräset Kärs eller Kirskål som det också heter. 

         

Av Kajsa Varg - 26 maj 2011 12:54

Äldsta sonen fyllde 23 år den 17 Maj,då blev det fika med grannar o farmor o farfar.

Det blev den tredje tårtdagen på inte ens en vecka,phu man lär väl lägga på sig några kilon för man måste ju äta lite iallafall när det är så gött.

Tänk att man kom ihåg att hissa flaggan också;-) brukar ju vara dålig på att komma ihåg.

Flickvännen Linda o stora killen o hans lillesyster till hö.Hallon o jordgubbstårta mums!                                   Sötnosarna

     

 

Av Kajsa Varg - 26 maj 2011 12:01

Nu var det ett tag sedan jag var in,men den 15 Maj så konfirmerades Ellen i Almunge kyrka.De framförde en pjäs om Jesu födelse i modern tappning,Ellen o en tjej till var agenter o istället för en åsna som de red på så kom de på cykel o tog in på hotel o sen kom Jesus.

Efter konfirmationen samlades vi släkt o vänner för att äta smörgåstårta o fika med massor av bröd o tårtor,en trevlig stund hade vi.

Fick väl inte så bra kort i kyrkan,men sen skulle de ha ställt upp utanför kyrkan så alla fick fota gruppen,men de hade väl ingen ro att stå still för de blev bara en snabbis så guben hann inte med att fota dem.

Förut så har de ställt upp så man kunde fota hela gruppen framför kyrkan o de har stått kvar ett tag så man hann med o det blev då jättefina kort,men då hade de blivit tillsagda att stå kvar.Men det är ju så olika på präster.

Men vilken dag jag hade,jag mådde så bra o hade ett par högklackade Eccoskor o hade inte ett dugg ont under min fot.

Men sedan så bytte jag till sandalerna o det skulle jag aldrig gjort för sedan efter ett tag så var det lika jävligt under foten igen:-( så man får nog gå i högklackat;-)

Men sedan dagen efter,så fick man då känna av att man mått bra dagen före:-( men det är ju skönt att man kan få uppleva någon dag smärtfri iallafall.Dessa dagar uppskattar man otroligt mycket.

Min goa tjej med en present hon fick av en kompis lillesyster,en skumgodisklubba Hallo Kitty.

                         

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards