Kajsa-Varg.

Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Kajsa Varg - 6 juli 2010 18:25

 Hejsan alla goa vänner o bloggare,har en aning dåligt samvete för jag har inte varit inne hos er på ett tag nu.Viljan finns men inte orken och jag vill så gärna att försöka  fortsätta hålla kontakten med er alla ja ni vet vilka ni är vill inte skriva några namn för då kanske jag missar något.

Tiden  lusten och orken har försvunnit för att hålla på med bloggen,men efter semester ska jag ta fart igen.

Till er alla som varit in på min blogg på sista tiden så kan jag bara säga,det ät så underbart att ni fortfarande går in skriver till mig och för det kan jag bara säga ett stort tack o jag älskar er mina härliga bloggare ni är underbara..


Nu har jag jobbat med min sjukskrivning,så egentligen så är det väl jag som ska ha övertid i betalning ;-)För man ska ju inte arbeta när man är sjukskriven säger ju försäkringskassan ;-)

Så nu har jag ett nytt jobb på gång som jag har en prövotid på 3 mån.med början 9 Augusti.

Det är som skolmatsbitr. på skolan där vi bor,det är ett tungt jobb men samtidigt så vad ska man göra.

Sedan så tyckte hon som är husmor där nere att jag skulle prova på,sedan så fick jag höra att det är inte jag som ska hålla i rehabiliteringen av mig och själv betala allt.Nej det ska ju mitt arbete göra:-) komiskt det är ibland.Ska inte en chef veta sådana saker.

Undrar ibland om de som är chefer har utbildning för jobbet de har.


Har ju dragit på mig en vidrig förkylning med halsont o huvudvärk i denna värme:-(( men idag så har jag ätit en massa rå vitlök så jag hoppas att det onda drar iväg fort nu.

För vi ska åka upp till stugan i morgon Onsdag natt,och vara där uppe ett litet tag.

Tyvärr så har ju allt blivit fel i planeringen i år med semestern så vi hinner inte vara i stugan så länge,men lite blir det o man får ju vara glad för det som blir.


Sedan veckan som var så har jag ju haft min mor boendes här hos oss,o det har ju varit ett passande i ochmed hon blev halvsidesförlamad vid en stroke som hon fick o den  var väldigt kraftig .

Men det har gått jättebra men nu har man sett på ett annat vis hur hon är,för när man har varit hemma o hälsat på så har man inte sett på samma sätt.

Det är mycket hjälp som behövs o hon kan ju inte göra något direkt,så man skulle nog som anhörig behöva gå på kurs för att lära sig lite mer o vad de kan aktivera sig med.

Sedan så är det en sak att jobba på ett äldreboende med de som haft stroke,än att sköta sin egen mamma.

Man liksom pratar med de man arbetar åt på ett annat sätt än som man kanske alltid har pratat med sina föräldrar på.Men nu måste man tänka sig lite för de blir lättare ledsna deppiga,min mamma blev så ledsen när hon såg att jag fick springa o göra det ena eller det andra men det är nog mycket också när hon inte kan hjälpa till.

Men det räckte så väl,du kan väl steka köttbullarna o då hölls hon igång medans potatisen kokade.Det lilla gjorde så mycket för henne,hon blev så glad bara att hon kunde hjälpa lilldotran öppna dörren.

Men nu känns det iallafall bra för mig att hon fått bott hos oss i en vecka,min far har fått vara ute på spelstämmorna och min mor slapp att bo på äldreboendet som hon inte ville.


Ha det nu så gott mina alla goa vänner så hörs vi när vi kommer hem från stugan,för nu ska här vilas i både kropp och själ.

                                             SKÖN SOMMAR PÅ ER ALLA    

Lilla Agnes med sitt marsvin.

 Nyinköpta katter från Thun`s.  Rosor i vår trädgård.   Dubbel prästkrage.    Rosbuske som jag fått från min barndomsvän uppe från Ångermanland,en ros från 1800 talet någonstans o den luktar enormt gott.     Lilja.   Blåklocka av något slag. Vår roshäck Hansa-ros.        Jakobs stege:-)har jag för mig den hette.   Rosbuske med rosor i polka färg.    Gubbarna håller på att byta ut en bräda på huset,undrar när färgen målas på .varför är sommaren så kort?    Har gjutit ett fågelbad,men ack så tung det var att röra inget för mina armar inte.. Norrlandsrosen.        



Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards