Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 6 juli 2010

ÖNSKAR ALLA VÄNNER EN SKÖN SOMMAR.

Av Kajsa Varg - 6 juli 2010 18:25

 Hejsan alla goa vänner o bloggare,har en aning dåligt samvete för jag har inte varit inne hos er på ett tag nu.Viljan finns men inte orken och jag vill så gärna att försöka  fortsätta hålla kontakten med er alla ja ni vet vilka ni är vill inte skriva några namn för då kanske jag missar något.

Tiden  lusten och orken har försvunnit för att hålla på med bloggen,men efter semester ska jag ta fart igen.

Till er alla som varit in på min blogg på sista tiden så kan jag bara säga,det ät så underbart att ni fortfarande går in skriver till mig och för det kan jag bara säga ett stort tack o jag älskar er mina härliga bloggare ni är underbara..


Nu har jag jobbat med min sjukskrivning,så egentligen så är det väl jag som ska ha övertid i betalning ;-)För man ska ju inte arbeta när man är sjukskriven säger ju försäkringskassan ;-)

Så nu har jag ett nytt jobb på gång som jag har en prövotid på 3 mån.med början 9 Augusti.

Det är som skolmatsbitr. på skolan där vi bor,det är ett tungt jobb men samtidigt så vad ska man göra.

Sedan så tyckte hon som är husmor där nere att jag skulle prova på,sedan så fick jag höra att det är inte jag som ska hålla i rehabiliteringen av mig och själv betala allt.Nej det ska ju mitt arbete göra:-) komiskt det är ibland.Ska inte en chef veta sådana saker.

Undrar ibland om de som är chefer har utbildning för jobbet de har.


Har ju dragit på mig en vidrig förkylning med halsont o huvudvärk i denna värme:-(( men idag så har jag ätit en massa rå vitlök så jag hoppas att det onda drar iväg fort nu.

För vi ska åka upp till stugan i morgon Onsdag natt,och vara där uppe ett litet tag.

Tyvärr så har ju allt blivit fel i planeringen i år med semestern så vi hinner inte vara i stugan så länge,men lite blir det o man får ju vara glad för det som blir.


Sedan veckan som var så har jag ju haft min mor boendes här hos oss,o det har ju varit ett passande i ochmed hon blev halvsidesförlamad vid en stroke som hon fick o den  var väldigt kraftig .

Men det har gått jättebra men nu har man sett på ett annat vis hur hon är,för när man har varit hemma o hälsat på så har man inte sett på samma sätt.

Det är mycket hjälp som behövs o hon kan ju inte göra något direkt,så man skulle nog som anhörig behöva gå på kurs för att lära sig lite mer o vad de kan aktivera sig med.

Sedan så är det en sak att jobba på ett äldreboende med de som haft stroke,än att sköta sin egen mamma.

Man liksom pratar med de man arbetar åt på ett annat sätt än som man kanske alltid har pratat med sina föräldrar på.Men nu måste man tänka sig lite för de blir lättare ledsna deppiga,min mamma blev så ledsen när hon såg att jag fick springa o göra det ena eller det andra men det är nog mycket också när hon inte kan hjälpa till.

Men det räckte så väl,du kan väl steka köttbullarna o då hölls hon igång medans potatisen kokade.Det lilla gjorde så mycket för henne,hon blev så glad bara att hon kunde hjälpa lilldotran öppna dörren.

Men nu känns det iallafall bra för mig att hon fått bott hos oss i en vecka,min far har fått vara ute på spelstämmorna och min mor slapp att bo på äldreboendet som hon inte ville.


Ha det nu så gott mina alla goa vänner så hörs vi när vi kommer hem från stugan,för nu ska här vilas i både kropp och själ.

                                             SKÖN SOMMAR PÅ ER ALLA    

Lilla Agnes med sitt marsvin.

 Nyinköpta katter från Thun`s.  Rosor i vår trädgård.   Dubbel prästkrage.    Rosbuske som jag fått från min barndomsvän uppe från Ångermanland,en ros från 1800 talet någonstans o den luktar enormt gott.     Lilja.   Blåklocka av något slag. Vår roshäck Hansa-ros.        Jakobs stege:-)har jag för mig den hette.   Rosbuske med rosor i polka färg.    Gubbarna håller på att byta ut en bräda på huset,undrar när färgen målas på .varför är sommaren så kort?    Har gjutit ett fågelbad,men ack så tung det var att röra inget för mina armar inte.. Norrlandsrosen.        



 
 
munamaj

munamaj

6 juli 2010 19:59

Hej Karin, Inte ska du ha dåligt samvete för att du inte är in till oss alla. Det tar tid att göra det och vi har ju ett liv utanför datorn också.
Vad gäller chefer, så är det nog lite både och. Det finns många bra men det finns då de som man kan undra om de gått utbildning.
Vad tråkigt med dessa förkylningar, de är jobbiga. Huvudvärken kommar säkerligen pga den och värmen.
Ha nu några mysiga avkopplande dagar i stugan. Knäpp lite kort om du känner för de, gör de du känner för. Välkommen tillbaka när du känner dig stark och fit för fight igen.
Många kramar från oss/Ulla

http://munamaj.bloggplatsen.se

 
munamaj

munamaj

6 juli 2010 20:57

Men vilka fina bilder Karin, Du är duktig på att fota. Blommorna mmmm jag riktigt kan känna hur de doftar och kaninernas mjuka päls.
Kramen

http://munamaj.bloggplatsen.se

 
Pisan

Pisan

7 juli 2010 09:46

Vilka fina bilder du tagit!!! Och vad fint bladet blev som du gjutit! Jättefint. Ha nu en riktigt go semester och tänk inte på dumma chefer och jobb.
KRAM!!! :-)

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
Kerstin

Kerstin

7 juli 2010 21:54

Vi önskar er en Trevlig sommar tillbaka!Njut som bara den...
Kram

http://trekillarsblogg.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

8 juli 2010 01:35

Hej gumman lilla!
Nu har jag inte läst något av vad du skrivit här i ditt inlägg.Jag återkommer.Önskar dig oxå en fortsatt härlig sommar.Tänk så bra du kommer att må när du får komma till ditt underbara ställe.Tror att du saknar det mycket och det gör dig gott.Passa på att njuta nu och sov länge om morgonen och ta bara dagen som den kommer.Helt underbart att ha sitt smultron ställe att åka till.Vilken kraft och energi du kan hämta där.Åh vännen om jag bara hade ett sånt ställe att få åka till.Självklart så ska du ta fina bilder och skicka in de på tävlingen,man vet ju aldrig turen KAN ju vara med en.Du tar ju såå vackra bilder gummsan.Nä nu ska jag gå och lägga mig,uj så klockan är mycket.Ha det bäst och vila dig mycket och bara njut.
Kramar om dig!

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

9 juli 2010 17:55

Nu har jag läst ditt inlägg.Önskar dig en härlig semester i stugan.Hoppas du får koppla av ordentligt,och krya på dig.Ser fram emot att du kommer tillbaka och gör dig hörd.Väldigt fina bilder du visar.
Kramar om dig vännen!
Sköt om dig.

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
wiper

wiper

15 juli 2010 18:16

Inte behöver du be om ursäkt utan detta med bloggandet går upp och ner och nu är det ju sommar och det är så mycket annat man vill göra. Har själv haft två uppehåll och skriver nu färre inlägg/dag.

Vad roligt att du börjar ett nytt jobb och jag hoppas det går bra för dig. Ja du detta med F-kassan och andra myndigheter blir man inte klok på numera. Vi har inga rättigheter bara skyldigheter. Tråkigt med din förkylning men jag hoppas du är fri från den nu. Vad tråkigt med din mammas stroke. Ja du det är helt annorlunda när det gäller ens egna än dom man arbetar med på äldreboende för då kan man gå hem efter dagens slut och man är ju inte så nära dom som sina föräldrar. Vilket fint marsvin och bilden är tagen i rätt sekund så det blev sån känsla. Även blombilderna är härliga att titta på. Vilket fint hus ni har. Vad duktig du är som gjutit ett fågelbad det är supersnyggt. Norrlandsrorsorna var riktiga höjdare som jag själv skulle vilja ha. Känslofylld och fin bild på dottern med marsvinet.

Ha det nu jättebra och sköt om dig
varm kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Anneli & Twix

Anneli & Twix

16 juli 2010 09:59

En riktigt härlig och fin fortsatt sommar till dig och de dina med Karin... Hoppas att ni har det bra i stugan och att förkylningar håller sig borta :)

Härligt att du har fått ett nytt jobb :)

Förstår så väl hur det är med detta bloggande, ibladn orkar man och ibland inte... Sköt om dig och ta nya friska tag då du orkar, själv bloggar jag inte mycket just nu heller... Allt för mycket omkring mig för att orka med det just nu.

Ha det allra bäst! Sommar kramar från oss

http://pottipotti.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

20 juli 2010 07:00

Välkommen tillbaka Karin!
Säkert har du haft det härligt på semestern och ditt smultronställe.Hoppas du hittade din kamera så man får se lite vackra bilder.Blev ni uppäten av knotten eller?Vi hörs!
Kramen

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards