Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 9 mars 2010

Ingen ork ingen lust.

Av Kajsa Varg - 9 mars 2010 01:25

Det blir inte mycket bloggande här,kan liksom inte komma mig för o lusten o orken är helt borta.

Har sutttit en stund på verandan idag i solen o mysigt,lilljäntan har också varit ute o fått frisk luft.

Hon skulle ju gått i skolan idag men kommer ner till oss vid 06.00 o gråter så tårarna rinner för fullt då har hon så ont i magen.

Det höll på en stund o man blir ju sååå man känner sig så maktlös o gud vet va när de har så ont o gråter.

Men vi ringer barnakuten men det ingen som svarar,efter en stund så somnar hon o sen sover hon lugnt.Så det blev att vara hemma från skolan idag med,men imorgon så blir det skola.

Hon längtar faktiskt till skolan o ska bli så kul o få leka med sina kompisar.

Sen ringde hennes kompis o talade om att hon skulle få en present av henne o det var att följa med till Globen på Fredag o vara med om generalrepetitionen på melodifestivalen.

Det ville hon ju jättegärna förstås,men sedan så sa hon till mig att- men jag vet inte om jag vill tänk om jag sen vill vara med dig o pappa då vad gör jag då.

Hon tycker att vi kommer att vara så långt ifrån varandra,men då ska vi åka till gubens syster med familj i Tumba o hälsa på och då gick det lättare.

Så nu är det senaste att hon ska åka och det kommer ju att bli jättekul eftersom hon gillar låtarna o Pernilla förståss.


Hmmmm vet ni vad lilla/stora Hjördis gjorde på kvällningen,var en halväten semla på bordet i tv.rummet pang hör jag o går in o kikar. Då är semlan borta o grön anna tårtfatet är i småbitar grrr arg på mig själv där för jag inte begripit än att man måste plocka bort när man går bort från bordet.

Det blidde en dyr semla det Hjördis:-) men magen blev nog glad.


    


 
 
Kerstin

Kerstin

9 mars 2010 11:08

Hoppas att din lilltjej blir så pigg nu att hon kommer iväg på sån skojig kväll och med er nära så blir det nog kanon! Det är jobbigt att komma igen efter en rejäl magsjuka som den du verkar ha haft!!! Krya på dig du med!
Ja du det här med små hungriga trynen som är överallt...det är lätt att glömma!
Må så gott!
Kram

http://trekillarsblogg.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

10 mars 2010 10:31

Det är jättejobbigt för färäldrar när barn blir sjuka man blir så maktlös. Vill ju inte att barnet skall lida. Förstår att du varken har tid eller lust att blogga nu. Du har ju fullt upp och bloggen och vi andra finns kvar här. Vilka fina vinterbilder.

Hoppas allt skall ordna sig

Ha en fin dag
kramar

Vad tråkigt att hon har så ont. Förstår att hon saknar kompisar och skolan också. Vilken toppenkompis hon har som bjudit med henne till globen. Hoppas hon kan följa med för det blir nog en fantastisk upplevelse.

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards