Kajsa-Varg.

Alla inlägg den 25 mars 2009

Av Kajsa Varg - 25 mars 2009 23:19


Denna dag har varit så varm och skön,var ut en sväng med Chisa efter det blev det fika i vårsolen Agnes mådde så bra så hon var med ut en stund,hon blev så sugen att cykla så det blev en tur på cykeln.

Chisa hade fått bollfnatt idag,hon har en liten basketboll den sprang hon med och ville busa,då springer hon mot vaderna trycker bollen emot.Lek med mig snälla matte,sen kastar hon iväg bollen själv o jagar den.Fick inte någon hjärnstimulans igår varav detta bollfnatt kan ja tänka.

Sen var det ju våffeldagen idag,hade jag totalt glömt.

Dotra ringe så då påminde hon mig och då kom de över på kvällningen.Då blev det våffler med kaffe efter Chisas kvällspromenad istället.

Imorgon bitti ska Embla och hennes mamma flyga till Luleå(Lule)till ett par bekanta.Embla tycker det ska bli så roligt att få flyga flygplan till Oskar(hennes lille kompis).

Så de sover över hos oss, då kan de få skjuts till Arlanda. Gubben min jobbar ju där,hon blev så glad när hon kom så hon stod ute i hallen och ropade mormorn,sen sprang hon in i köket till mig och man fick världens kram.È ju bara så mysigt och få en så härlig kram av en så glad Embla.

Besöket på Raul Wallenbergsskolan hade bara varit bra,de blev varmt mottagna av rektorn när de kom sen blev de bjudna på mat.Skolan har en egen kock som lagar maten inte dumt alls.Efter detta så var de med på en matte lektion o en engelska lektion.Väldigt små klasser var de,sexorna som de besökte var bara 11st.Ja allt var väldigt positivt.

Nackdelen är väl resorna,men förhoppningsvis så funkar det bra.Om bara inte Swebus drar in fler bussar för oss här ute på landet.

I morgon ska jag åka ner till dagis,Joel mellangrabben har skänkt sin jättehund en dalmatiner till avd.där han har sin prao.När han var 6 år vann han på lotter,när han ska hämta vinsten står vi och kikar en bit därifrån.

Då tar de ner den största hund jag någonsin har sett.Så gubben fick gå o hjälpa honom bära.

Fick t.om problem hur vi skulle få plats i bilen hem sen.

Natti Natti alla medmänniskor.Ha det gött.  


Av Kajsa Varg - 25 mars 2009 13:48

Underbart väder sol och härligt skönt. Men inatt var det 12- usch.Natten med Agnes var lugn,och idag har hon ätit blåbärs soppa.Tillbaka till det normala igen.

Nej nu ska Chisa o jag ut på promenad.



Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards