Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 8 april 2011

Lite av varje.

Av Kajsa Varg - 8 april 2011 22:20

Stel o jäklig vaknade man upp i morse,bara att försöka halta sig runt,sen skjutsade jag jäntan till skolan. De hade sovmorgon idag så då får man ställa upp att köra,inte kul att sitta i skolan nästan 2 tim innan man börjar.

Sen fick jag ha mitt barnbarn hos mig,o Agnes var hemma idag så de lekte för fullt tillsammans.

Sen hade äldsta grabben fixat maten så vi fick lite i magen,sen en skjutsning igen sen var man ledig.

Får ju sitta mycket mellan varven för man har så bedrövligt ont under foten o nu börgar den andra foten knasa också, så man blir lite fundersam hur det ska gå.

Men plockade ur minstingens garderob på kläder, plockade ur en stor kasse med kläder som barnbarnet fick ta hem oj!! vad hon blev glad för alla kläder.Sen ska det plockas ut mer kläder från de större barnen,men dessa o lite mer åker vi till ett ställe där de säljer kläderna eller tar med dem till barnen tror det var Polen.

De åker själva ner med kläder o andra saker som de behöver o för pengarna handlar de sånt som behövs till dem.

Sen skulle jag ut en sväng med hundarna,men det regnade för fullt så de fick ut en stund i trädgården,men den stunden blev kort-- de är ju pudlar ;-)

Nej huga nu får det räcka,nu blir det lite bilder istället.

Önskar eder alla en underbar helg,sen får vi hoppas att solen visar sig:-)


Glada barnbarnet:-)

                

En Chisa som älskar o ligga o sova i sängen.

   

 
 
Lena

Lena

9 april 2011 20:34

Sån söt tjej mormor har då.Hon har så fina bruna ögon.
Fina bilder karin.
Men ojoj vilka pälsiga puddlissar.Hur kan du sköta den.hmm?Är det inte jobbigt?eller du kanske har blivit en hejjare på det.De är fina dina svarta nosar.Men jag och pudelns päls hör inte ihop hehe.Alina har varit sååååå ful och flintad,men nu börjar den växa ut igen sakta med säkert.Och den ska hållas kort,ja, fast inte lika kort som nu.
Ha det gott alla ni därhemma.
Kramar Lena

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

Kajsa Varg

9 april 2011 22:07

Mmmm så söt o go tjej och bruna ögon efter far sin,men hon kan vara envis som synden;-)
Ja inte har de lätt päls nu,Hjördis hon har så tjock päls och nu har den vuxit ordentligt.Medans Chisàs päls är lätt o blir inga tovor.
Men har mått så dåligt o har ingen ork så det har liksom inte blitt av att åka o trimma dem,sen kostar det ju en hel del.
Men rakar o fixar gör jag,o försöker hålla tovorna borta naturligtvis.
Men nu den 18 ska Hjördis till Mia Övernäs,så jag hoppas inte hon får spader när hon ser Hjördis;-)
Men i sommar när vi åker till stugan så blir det väl nedklippning på båda,för det kan va skönt för dem också att få semester med pälsen;-)
Kramizen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards