Kajsa-Varg.

Alla inlägg den 17 september 2010

Av Kajsa Varg - 17 september 2010 01:46

Idag när man kom hem från jobbet så var jag så slut så jag la mig på sängen o vipps så  sov jag till 18.00 fasen vad allt blev segt sedan.

Men mat blev det iallafall frasvåflor med nykokt lingon sylt o vispgrädde,så ruggigt gott.

Sedan på kvällen så blev det halvåtta hos mig tillsammans med barnen o guben o sonen drog iväg till sonens träning,han har nu gått med i Strovreta innebandylag i div.4 .Pudlisarna fick följa med  så fick de en långprommis i Storvreta.

Sedan så sa lilltjejen -mamma du får titta i mitt hår sedan,-det är så att nu måste man hålla koll på barnens hår när de börjar på hösten för det kommer alltid löss i skolan då.

Sedan så kommer man ju på dem snabbare också,tro det eller ej så HEMSKT 5 stycken trillade det ur hennes hår när jag kammade.

Där fick man för man glömt tittat under 1 veckas tid,kikar o kammar sedan på mig själv o mycket riktigt hade 2 st.hyresgäster i mitt också.

Nu är hela familjen kollad det var än så länge bara vi 2 som råkat illa ut,det värsta är väl att dessa små äckliga rackare blir  allt vanligare i skolorna på barnen o allt mer resistenta mot medlen.

Men man kan ju fundera över var sjutton uppkommer de från,en annan som också tvättar håret så ofta o färgar det.

Så imorrn blir det att inhandla medel på apoteket så man får bort dessa.


Nej nu är det dags att sussa kudden så man orkar upp imorrn,ska ju på sjukgymnastiken men har ingen lust när man har  såna där äckel i håret.

Men vi får se hur det blir,är iallafall ledig från jobbet hade tagit en semesterdag för att åka till mor o hjälpa henne tvätta fönster medan barnen var i skolan.

Men nu får man ha lilldotra hemma från skolan o sedan så vet man ju inte om mor o far vill att man kommer på besök,men men Uppsala apoteket blir det iallafall.


Ha det så gott o önskar er alla en så bra Fredag som ni baramkan ha o ta`t lugnt,kramen på er alla.

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards