Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 4 januari 2010

Såååå kallt ute.

Av Kajsa Varg - 4 januari 2010 15:10

Upp o hoppa ut me doggarna för morgontoaletten,sen en kopp kaffe.

Ellen väntar på sin kompis som ska följa med till stallet där hon rider,så hon plockade på sig underställ o varma ridjackan sen var det bara att skjutsa till stallet så jag hoppas de är kvar en stund så jag slipper åka fram o tillbaka.

Så vackert ute när solen skiner knallblå himmel och mycket snö,så jag  och Joel tog en prommis med hundarna när jag kom hem.

Men den blev inte lång solen var på väg ner och Chisa gillade inte alls prommisen,hon fick ju snö mellan trampdynorna o det var väldigt otäckt så hon hoppade på 3 ömsom 2 ben och bytte fram o baktassar såg för roligt ut när hon trippade på det viset.Man kanske skulle till o sy små tossor till henne :-))

Hjördis hon flamsar fram när man är ute och går ser så komiskt ut,sen Chisa trippar som en liten dam men det blir det ju av Hjördis med snart. 

Nej nu ringde de från stallet,måste hämta dem de håller på att frysa fötterna av sig.


  

 
 
Helena

Helena

4 januari 2010 18:28

Brrrrrr,
nog är det kallt, allt ;) ! Tjejerna klär sig tills de ser ut som stoppade korvar innan de far till stall och hästar, men det är knappt det hjälper.....
Angående ditt förra inlägg tycker jag det låter helt horribelt! Att behöva bo tillsammans med nå'n jäkla gubbe som lämnar skithusdörren öppen...... Blää! Nää, prata med skolan på stört!!
Ha en bra måndag kväll! Pussa på hundarna!
Kramisar från oss

http://pudelfnatt.wordpress.com

 
Helena

Helena

4 januari 2010 18:29

Förresten,
vilken ursnygg presentationsbild :) !!
Kram igen

http://pudelfnatt.wordpress.com

 
Kerstin

Kerstin

4 januari 2010 21:28

Ja nu är det kallt men det är mest jag som har bestämt mig för att frysa tror jag...
Läste ditt förra inlägg och det måste vara jobbigt att ens barn sitter i en annan del av världen och de ska måsta klara sig själv...Hoppas det löser sig och naturligtvis så måste de väl fixa så att han bor som de har lovat...det är ju så viktigt att den biten funkar också för att trivseln ska bli bra!
Håller med om att du har en snygg presentation Mona...
Kram ifrån oss!

http://trekillarsblogg.bloggplatsen.se

 
marsipanen

marsipanen

5 januari 2010 15:40

Ludde tvärvägrar att gå ut så nu får vi väl snart skaffa låda till honom.. *fniss* Fick tips av en tjej som hade en yorkshireterrier att man kunde slakta fingervantar och av "fingrarna" göra små tofflor till hundtassarna. Får nog prova något sådant om inte gammelman ska få förstoppning. Måste få ut honom.. har prövat att stoppa honom innaför jackan och så gå en bit för ett sedan försöka få honom att gå hemåt..men han står som fastfrusen..vilken ha iochförsig kanske tycker att han är..

Men snart snart är det (nog) vår igen..
önskar dig nu en trevlig trettonhelg!
kramis!

http://marsipan.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

6 januari 2010 15:28

Hej Karin!
Hur har du det i kylan?vilket bra tips marsipanen har till tassarna(men jag förstår inte riktigt?).Det är bra att smörja in dom i en fet salva oxå men du vet du säkert redan,hihi!Ja vi är då inte ute mycket nu.Vi får vänta till det blir lite mildare.Jag har inte fått ditt mail,men du kanske inte har haft tid att skriva heller.Hoppas att ni har det bra.
Kram vännen

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Pottipotti & Twix

Pottipotti & Twix

6 januari 2010 15:55

Det är jobbigt för en del hundar då det är så kallt och snön fastnar mellan trampdynorna... Karin hur stor är Chisa, har hon stora tassar?... Jag kan kolla ifall det finns några tossor kvar sen mina andra killar fanns... Twix behöver inga tossor ev behöver han om vi är ute länge i fjällen, annars kan jag sy åt er, har sytt en hel del... Hör av dig om det låter intressan :) Jag gör det så gärna!

Hoppas att ni får en fin trettondags kväll! Kram kram

http://pottipotti.wordpress.com

 
Ewa. HIllbomwa

Ewa. HIllbomwa

6 januari 2010 18:04

Hej på er!
Hoppas att allt är bra fast det är kallt.
Jag tycker inte om när det är så här kallt, det räcker med ca. 5-grader. Hundarna och jag är inte ute länge, vi vill in i huset.Hoppas att ni får en bra kväll. Nu är jag ledig, har jobbat alla helger men då ska gubben jobba när jag är ledig, inte roligt.
Krama dom svarta från mej. Kram från Ewa

http://www.kennelprimapore.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards