Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 19 februari 2011

Ett litet ryck.

Av Kajsa Varg - 19 februari 2011 12:12

Ja nu har man hunnit fylla år igen,snart så ska så Agnes också fylla år.

Sportlovet har nu börjat h är i Uppland o Ellen har fått åka med sin kompis o några tjejkompisar till o hennes föräldrar till fjällen 1 vecka för att åka slalom.

Så skönt att hon fick förfrågan att följa med dem,för själva kan vi ju inte.

Sen det här med mitt jobb,ja vad ska man säga om det hela,tror ju iallafall att facket inte är på min sida eftersom inget hänt ännu.Har ju trots allt nu gått lite över ett halvår sedan facket att jag skulle omplaceras.

Vore de på min sida så skulle väl försjutton allt varit klart nu.

Pratade med henne här i veckan o då var det tvunget att vi skulle ha ett akutmöte om detta helst denna vecka eller nästa.

Naturligtvis ringde gamla chefen nu i Fredags att det skulle bli möte nu på Måndag,men då har jag semester för jag ska göra något kul med Agnes o lilla Embla.Men ringde o sa att tyvärr kan jag inte,fast det hade då ändrat sig för de var någon av cherferna som inte kunde vara med.

Fick sedan höra att tjejerna på jobbet skulle gå på kurs i veckan,men jag har inte blivit tillfrågad ens för jag är inte anställd.

Fast det är väl jag kanske som skulle behöva gå på en sådan kurs.

Konstigt att man ska behöva dra på en sån här sak så länge,känns också nu som jag håller på att gå tillbaka i min utbrändhet o denna satans värk man har.För det är ju sedan allt runt i kring som blir fel också när det är så här.

Man får inga hela löner för det finns inga anställningsbeslut som kommer in i tid o det ena följer det andra,snacka om att man får springa skyttetrafik på expeditionen.

NEJ o åter NEJ !!!!!! vill nu ha frid i mitt liv så det inte blir så mycket negativt o tänkande på allt i skallen.


Sen så tackar jag för era inlägg i min blogg orkar inte skriva svar på dem som jag tidigare börjat med, jag tittar in hos er istället.

Hoppas jag kan hitta på något kul med min goa lilla tjej i veckan nu för de betalade ju ut lite korvören på lönen som jag skulle haft förra månaden.

Sen blir det lite skidåkning på längden o kanske en resa till Åland för hon vill ju så gärna åka ålandsbåten o äta smörgåsbordet när hon fyller år för de har ju så mycket efterrätter där säger hon.

 Ha det så gott mina goa vänner här på bloggen,ni är guld värda,KRAAAAAM.på er.

Önskar er en skön och härlig dag nu ska jag baske mig ut i kylan o solskenet.

Mina ny stickade allster.

             Nosklippt liten Hjördis.    

             







 
 
Lena

Lena

20 februari 2011 08:51

Hej Karin!
Många fina bilder.Och svartnosarna har du fixat.Jag måste ta mig i kragen och göra Alina fin här i veckan oxå.Men det är ju så attans kallt.Inte kul att hålla på med denna pudelpäls,men det vet du ju redan vad jag tycker om det:)
Näe inga fler pudlar för mig tack.Skulle vara kul om du kom på utställningen den 14 Maj här i Gävle.Kanske du kan ställa Hjördis då?
Låter så jobbigt med allt de här runt omkring dig med jobbet.Det verkar inte hända något.Jag förstår att du inte mår bra av det.Grattis till Tjejen som ska fylla år.Smörgåsbord på båten låter ju jättekul.Får man ta med sig hundar på båten?Å jag skulle oxå vilja åka iväg en sväng.
Hoppas att allt ordnar sig för dig vännen.
Många kramar från Lena

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

Kajsa Varg

21 februari 2011 02:48

Tack för dina rader blir så glad när du skriver.Visst kommer jag om jag kan o kikar när du ställer din lilla skrutta,skulle vara jättekul att komma iväg.
Men ställa vet jag ej om jag gör,är så dålig på såna saker men det vore ju kul att få en bedömning på Hjördis.Får tänka på saken.
Nej det här med jobbet gör mig galen snart,när det inte händer något alls.
Ska bli skönt att få komma iväg en sväng,men vet ej om man får ta med hundar men tycker ju själv att det borde fungera.
Många kramar tillbaka.

 
Pisan

Pisan

25 februari 2011 14:17

Vad kul att du "kommit tillbaka" i bloggvärlden igen :-) Vilket strul det här med din anställning. Suck... Tänk på alla månadsavgifter man betalt in till facket, och vad får man för det? Inget. Önskar dig en fin helg! Kram! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

Kajsa Varg

27 februari 2011 00:31

Tack snälla för dina rader.
Men visst är det hemskt när man betalar in så mycket varje månad o så får det gå till på det här viset.
Har funderat på om man kan gå högre upp i facket o säga till för det händer ju ingenting.
Vet ej hur länge till jag orkar med detta,är ju hemskt när man jobbat så länge som 30 år inom samma.
Önskar dig och din familj detsamma,kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards