Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

Less jag är på allt :-(

Av Kajsa Varg - 14 januari 2011 21:36

Idag var jag så på möte om mitt arbete,min chef hon hade ringt sig sjuk,hade väl kunnat ringt tidigare  för mötet var ju trots allt kl. 10,så kanske vi kunnat få en ny tid där alla parter varit med o jag kunnat haft någon på facket med.

Men kom ihåg alla som mår dåligt blir sjukskriven,bli inte långtidssjukskriven,för då vill ingen ha dig på ett arbete trots att du mår bra och trivs.

FAN FAN FAN !!!!! har du en dålig arbetssituation där du som jag råkade hamna i utbrändhet,prata alltid med din chef istället för att göra som jag gjorde.

Det är då den som jobbar sliter o gör rätt för sig o vill alla väl, det är den som får sota för allt o sedan så vill ingen ha dig.

Däremot den som felat den får vara kvar på arbetet och som jobbar på som  inget av allt detta hänt.

Har haft ett helvete tycker jag med allt o all sjukskrivning,trodde nu att allt hade fixat sig men inte då.

Nu ska detta dras ut ännu längre o får fortsätta att gå i ovisshet om man kommer att fortsätta att ha ett jobb i framtiden.

För vem vill ha en fd,sjukskriven utbränd gammal kärring som snart fyller 51,vart är världen på väg,denna ålder ska väl vara den atraktivaste åldern på arbetsmarknaden tycker jag för vi har ju jobbat i många år o är erfarna.

Nej! nu ska man vara ung smal o fräsch,var finns respekten för äldre är det så fult att bli äldre o ha varit sjukskriven i dagens Sverige   



Tyck vad ni vill om det jag skrivit,men glad över att ha varit på mötet det blev jag inte sen svårt att skriva om vad som hände på mötet,för man får ju inte skriva vad som helst.

Alltså en oviss framtid till mötes.......känner att jag inte vill ge längre allt jag har på jobbet nu....men det kommer jag ju att göra iallafal för vara stilla o ta det lugnt är inte min melodi.

Sen måste jag tillbaka till mitt gamla arbete inte för att jobba..men de har blivit uppköpta o ska ha möte med alla anställda,o eftersom allt har blivit så utdraget,så nej! skiter i det  blir så krångligt när jag ska skriva orkar inte tänka det,FAAAAN !!!!!

  


Sen när man kommer hem så då hade Ellen varit hos läkaren hon hade då en öroninflammation så det blev penecillin igen,den förra tog hon sista tabletten i Söndags som var för då hade hon halsfluss.

Grabben som varit sjuk länge i hög feber o hosta,han fick vara frisk ca:en vecka sen blev det penecillin för honom också han hade halsfluss.

Sen i förrgår pratade jag med min mor,då var farsan dålig,han har så ont sa hon o han bara vill sova sen är han röd på ögonen o i ansiktet sa hon.

Det värsta med den mannnen är att han vägrar att åka till läkaren,o han hade behövt åka till läkaren inom vissa timmar för han hade som jag konstaterat per telefon bältros.

Men igår så hade en gammal jobbarkompis kört honom till husläkaren,som sedan skickade honom vidare till UAS o en ögonläkare.

HAn hade då bältros i ansiktet o vad jag förstod så var det ingen fara med ögonen o sen fick han medicin,så man får hoppas att han inte får några med utav detta.

Ja fy vilken sjuk vinter,men nu blir det snart ljusare o våren är inte så långt borta får man hoppas;-)




Nej nu önskar jag er alla goa bloggare en underbar Fredagskväll.

Stora kramen på er alla.

  

 
 
Lena

Lena

16 januari 2011 07:53

Hej Karin.
Oj det låter så jätte jobbigt allt detta för dig.Jag riktigt känner hur arg och less du är.
Hoppas allt ordnar sig till det bästa för dig.
Många kramar från Lena

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

Kajsa Varg

17 januari 2011 00:42

Tack Snälla du,ja det värsta är ju att man bara mal o mal detta i skallen sen släpper man det o sen kommer tanken upp igen.
Hade allt gått rätt till så hade jag nog haft ett nytt jobb vid det här laget.
kramen tillbaka.

 
wiper

wiper

17 januari 2011 08:11

Jag har varit med om nästan samma som dig men bor i en bra kommun där jag fått hjälp men det har varit en lång och tragglig väg där jag arbetstränat minst 8 gånger och som du säger så vill ingen ha en när man blir sjuk och äldre. Jag var själv i din ålder när jag blev utbränd så det har varit många jobbiga år innan dom konstaterade att jag inte kunde jobba längre p.g av utbrändhet och nacken. Först vill dom att man skall jobba ända tills man är över 70 år men ingen vill ju ha en så det blir ju moment 22. Du är ju bara 51 år och det är ju ingen ålder i dag. Det har blivit ett kallt och hårt samhälle och det känns tragiskt. Förstår verkligen din frustration, man lessnar till slut och blir även demprimerad. Vad jobbigt för barnen att dom har såna förkylningar och inflammationer och det verkar som det varit långvarigt. Sen din pappa som inte vill åka till läkaren. När jag blev sjuk så hände också en massa i familjen och till slut svämmar det över för man orkar bara med sig själv när man är dålig.

Tur att han kom till läkaren när han hade bältros i ansiktet. Man skall helst komma inom 72 timmar för då tar kuren bort bältrosen efter ett tag. Jag fick själv bältros på höger sida om bröstet och det fick jag av all stress. Kom in i tid och det försvann direkt och har inte kommit tillbaka. Stress kan ge så många konstiga symptom så var försiktig. Det är verkligen botten i Sverige nu och människofientligt. Rena häxjakten på sjuka och arbetslösa.

Hoppas allt skall ordna sig för dig till slut. Sköt om dig vännen

Varm kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Kajsa Varg

19 januari 2011 14:23

Tack snälla du!tycker att du skriver så fint,själv är jag helt tom i bollen så man vet inte riktigt vad man ska skriva,men gillar att läsa när du skriver.
Visst har det blivit ett hårt samhällsklimat,det värsta är ju som du skriver att man ska jobba till man helst är 70,men gamla o sjuka vill de inte ha i arbetslivet.
Det är väl ett fåtal arbetsplatser där man får gå kvar så pass länge.
Undrar just detta hur detta kommer att utvecklas med åren.
stora KRAMEN till dig för att du finns.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Skapa flashcards