Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 27 maj 2010

En stunds fika.

Av Kajsa Varg - 27 maj 2010 18:11

Var i morse ner till stordotra för att fika med barnbarnet o dotra,vi satt ute i solskenet.

Men tyvärr så har hon en björk precis vid uteplatsen som var full med bladlöss så det hade regnat ner kladd o bladlöss på trädgårdsmöblerna.

Ja det var bara att regöra o flytta ut möblerna en bit,men inte hjälpte det,det regnade ner bladlöss över oss när vi satt med vårt kaffe o dessa jättegoda kanelbullar.

Tyvärr så kan man ju inte göra så mycket när det bara finns en liten grön plätt att ställa möblerna på ,men vi får väl hoppas att de försvinner.

Men jag tycker gott hon kan säga till vaktmästaren som jobbar där att ta ner trädet,för det står ju trots allt bara ivägen.

Sedan så var det dags för lillskruttan att åka iväg på sin 3-årskontroll,så jag åkte hemåt och sedan fick jag ett samtal.

De undrade från församlingsgården om jag ville jobba åt dem,klart jag ville är ju bara att ta chansen nu när jag får den.

Igentligen så skulle ju guben o jag handla avslutningpresenter o göra en massa olika ärenden,men vi får väl försöka att göra så mycket vi kan innan jag ska vara där.

Men så jättekul det ska bli hoppas bara att det går bra,samma grupp som min dotter går i ska jag vara så jag känner de flesta barnen från hennes klass så det är ju bra.


Sen är det nu klart när jag ska ha nmötet med alla instanser o min chef,vi hade alla bestämt ett datum,men hon kunde ju inte då så nu är jag tvungen att ta ett annat datum som hon då kan.

Det datumet faller precis in tidsmässigt när min dotter slutar alltså på skolavslutningsdagen mellan 9 o 11 men det var bara för mig att acceptera det.

Konstigt är det iallafall tyckerb jag att själv är det jag som försökt att få ihop allt o min kurator och vi har ringt o ordnat,sen är det en av dessa som inte har lyft ett finger för detta alltså min chef,sen så kan hon inte den dagen när vi alla andra kan och då är det jag som ska ändra mig.

Tyckte faktiskt o sa till henne på förs.kassan att vi kan väl lika bra ha mötet utan chefen för hon bryr sig ju iallafall inte om vad som bestämms eller vad som ska göras.

Hoppas att de andra inte kan denna dag,bara för att det skulle kännas bra .


Men är iallafall otroligt nervös och mår väldigt dåligt över detta,så jag vill hellst bara skita i detta och säga upp mig.

Men icke att jag får för min man,men frågan är,är det värt att behöva må så här dåligt för att få lite pengar -ja inte tycker då jag det.

Usch USCH USCH UUUUUUUUUUUUUUUSCHHHHHHHHHH.


Tack alla kära goa bloggare o vänner för ni skrivit till mig sen jag blitt arg på chefen,det känns jättebra och liksom bekräftat på något vis att jag skällde ju faktiskt ut henne så gott jag kunde,och att det var befogat.

Är första gången som jag gjort något dylikt,men Ett stort TACK till er alla älskar er för att ni är de ni är.Underbart att ha er .

Till er alla önskar jag en underbar Fredag o helg,och till er som ställer ut i Österbybruk i

helgen LYCKA TILL.


En go nalle till alla mina goa vänner.

  

Min Chisa i Hammarskog 2009.Fin Va!

  Bild tagen i Österbybruk 2009. av mig.    Min goa Chisa foto taget av Jaana.  Österbybruk 2009 fotat av mig.   Min Uppfödare till Chisa Österbybruk 2009.Fotat av mig.   

       Österbybruk.fast under hösten.          

 
 
Lena

Lena

27 maj 2010 23:57

Önskar dig oxå en trevlig helg.Ska du inte ställa Hjördis?Leo är så fin på bilden.Jag har ju inga hundar just nu,men Alina ska väl komma till mig snart.Det är skönt men samtidigt mycket tomt när man är van med voffs.Jag får se hur det blir längre fram men nu är det bra som det är.
Kramis.Fina bilder.

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Pisan

Pisan

28 maj 2010 10:13

Säga upp dig får du inte göra. Det ville jag också när jag var i samma sits som du, men blev övertalad att inte göra det. Vad kul att du skall jobba med barn, det skulle jag också vilja göra den dag jag orkar jobba igen, för den dagen SKA komma, det har jag bestämt... Önskar dig en fin helg!! KRAM!!!!

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
Kerstin

Kerstin

28 maj 2010 23:34

Härliga utställningsbilder, tyvärr så är vår lille buse som en tarm jist nu eftersom han blev så tovig...vi sadlar om och satsar på nästa år istället!
Må så gott!
Kram

http://trekillarsblogg.bloggplatsen.se

 
Marsipanen

Marsipanen

29 maj 2010 12:07

Undrar vart det håller på å ta vägen med folk..alla är så stressade och tidspressade..empatin har försvunnit ..chefer har ofta en annan chef över sig som har en övers sig osv.. Pengar och pengar.
Hoppas det ordnar sig för dig iallafall!
stora medsysterkramen!

http://marsipan.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

30 maj 2010 09:11

Vad tråkigt med bladlöss på möblerna. Vi hade massor av fågelskit på en av våra bänkar häromdan och det är ingen höjdare heller. Vad kul med samtalet om församlingsgården ;)

Ja du dom sista åren så har man upptäckt att vi inte har några rättigheter bara skyldigheter.

Vad kul att din hund gick till final 2009 och hon är jättefin. Vad kul att få se bilder från hundtävlingen och dom är ju så vackra. Tänk att kunna klippa dom så fint.

Hoppas allt är väl och du får en fin söndag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Kerstin

Kerstin

30 maj 2010 20:50

Nej säg inte upp dig...det måste finnas något annat ställe att bli förflyttad till där du kan må bättre!
Ge dig inte...din känsla är rätt!

http://trekillarsblogg.bloggplatsen.se

 
Anneli

Anneli

1 juni 2010 11:01

Man kan ju fråga sig vart vi är påväg... Var finns empatin och känslan för andra... Hoppas så att du ska få rätsida på allt kära Karin... Minna tummar hålls för dig!

Usach och fy, har ni ockås en invation av bladlöss... Man kan inte gå bredvid en björk utan att se grön ut.. BLÄÄ!!

Ha det så bäst du kan! kram kram

http://pottipotti.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards