Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Semestertrippen.

Av Kajsa Varg - 18 juli 2011 13:11

Har varit på semester till stugan och haft en underbar ledighet,bara legat nere på bryggan o solat o sen tagit mina dopp i mellanåt.

Ett underbart kristallklart källvatten på 24 grader o som högst 25 grader,när man sen steg upp ur vattnet så var man som en ny pigg människa,så underbart.

Jag har klarat mg länge nu utan värken,men däremot har jag fått en hemsk trötthet,men har nu kännt att jag börjar bli lite smått stel i kroppen igen.

Nej nu är jag tvungen att avbryta,men jag kommer igen,bulldegen jäser över kanten :-

Ja då var bullarna bakade och står på jäsning,hoppas dem blir goda nu,ska ta med till mor för hon fyller år på Onsdag.

Men tyvärr så får hon fira sin födelsedag på sjukhuset,i förra veckan så skulle hon visa en släkting att hon kunde gå själv vid diskbänken o då trilar hon omkull.

Man ska ju aldrig gå utan att ha någon bredvid sig,ifall man tappar balansen,men inte lätt för dem som inte varit med förr att tänka på sådant o farsan låg på övervåningen magsjuk.

Ja så nu är hon opererad o de spikade på 2 ställen,det var ett lårbensbrott,men vet ej om det var tokigt för hon väntade med att åka in till sjukhuset.Hon åkte dagen efter när hon hade skitont o dagen efter hon kom in så blev hon opererad.Sen fick hon en liten propp troligtvis igen.

Men ringde o pratade med henne idag så nu har hon sagt ifrån morfinet så hon sa att det kännde lite bättre utan morfinet för hon var så groggy utav det.

Sen fick hon ju en massa blod så det gjorde nog susen också.

Men vi får väl se vad det blir utan detta o när hon får komma hem och så,men först så måste det ju bli rehabilitering för henne för nu måste hon få träning med att gå igen.

Nej nu får ni lite kort att kika på,så återkomer jag senare för nu har Ellen gräddat våfflorna klart så nu ska här ätas våfflor med nykokad hallonsylt.

              Fotat på natten när dimman låg tung,sen en såpbubblebild. 


                                           

 
 
Pisan

Pisan

18 juli 2011 14:53

Låter härligt med att ligga på bryggan och bada :-) Önskar dig en fortsatt fin sommar! Kram! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

Kajsa Varg

18 juli 2011 15:00

Underbart!hoppas du också har haft latar dagar o mys.
Önskar dig också en fortsatt underbart fin sommar,kramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards