Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Ett samtal jag fick.

Av Kajsa Varg - 13 oktober 2010 23:05

Tänk er att idag IDAG ringde en sjuksköterska och talade om att min chef från äldreboendet hade beställt ett så kallat rehabiliteringspaket så jag skulle få komma till dem.

Fick en tid i November o jag ska då få prata med en läkare,sen får jag se vad de säge,men jag vill göra det här för det är vad  min arbetsgivare är skyldig mig.

En aningen försent igentligen tycker väl jag då....men kan kännas skönt i och med jag fått så mycket mer värk igen o har blivit väldigt glömsk av mig o är fruktansvärt trött o än värre när jag kommer hem från jobbet.

Men det roliga är ju att nu när jag äntligen ska få rehab som de är skyldiga att ge en som anställd som jag då egentligen kanske skulle ha haft för över 1 år sedan.

Det är att detta som jag nu äntligen ska få gå på så är allt det gratis,men jag har ju fixat all rehabilitering själv från första början när jag mådde dåligt.

Det var att få komma till läkare sedan kom jag till en kurator,sedan så fixade hon in mig till en sjukgymnast o sedan så har jag gått i en grupp där vi fick gå olika föreläsningar,vi övade avslappning pratade om stress o smärta  sedan fick vi höra om mind fullness o  en läkare tror jag det var:-) kom från smärtkliniken o hade föreläsning om smärta o det var en väldigt bra föreläsning.

Sedan så har jag gått på akupunktur i flera omgångar o sedan så går jag på sjukgymnastik 1-2 dagar i veckan ,men fick förlängt o då tränar jag en dag i veckan.

Massor med resor har det blivit 1-2 dagar i veckan o jag har 7 mil tur o retur för att komma till vårdcentralen.

Ja ni förstår vad detta har kostat mig i pengar,men det är något som jag gärna ville göra för sen visste jag  ju inte att det fanns något annat att få.

Men nu ska jag få allt gratis:-)

Sen säger hon i början på samtalet,-för din chef har väl ringt o berättat för dig om det här?

Som vanligt så har då inte chefen ringt mig, o berättat :-)ja herrejestanes vad ska man säga om denna dam.


Nej fyfadderuttan bort med detta  tråkiga, schas!!

Nu lite roligare saker,mina smycken som jag har på budgivning på F.b

Änglahalsbandet är nu uppe i 200kr.

Broschen är uppe i 100 kr.

Halsbandet/berlock är uppe i 50 kr.

Så jättekul tycker jag.

Lisa! tack snälla vännen för ditt bud på Änglahalsbandet,http://dagslandan.bloggagratis.se

Gå gärna in här o kika o läs om ni vill.

http://osterbybrukblirrosa.blogg.se


                                                 

 
 
Anneli

Anneli

14 oktober 2010 16:33

Hoppas att denna rehabilitering ger dig något, synd bara att du inte fick den tidigare.


Ha det så gott! kramkram

http://pottipotti.bloggplatsen.se

Kajsa Varg

21 oktober 2010 00:50

Ja jag hoppas verkligen det ger något,men i oför sig så har jag ju bra hjälp nu.
Men de skulle visst också kolla hur mycket man klarade av i styrka o vad man klarade för jobb om jag fattat rätt,så det kan ju vara bra att gå fast det är bra sent påkommet av min chef.
Men det ska bli spännande att se/höra vad de säger.
Kramiz Karin

 
Lena

Lena

19 oktober 2010 21:00

Hej Karin.
Ja, vad ska man säga om din chef fniss.Så arg jag skulle bli på henne om jag var du.Kanske hon skulle behöva gå lite mer kurser om allt som rörs omkring jobbet.Jo det här med vovve köpet,jag har inte spikat något ännu.Men jag går och funderar och funderar så hjärnan knakar hehe.MMEN jag tror faktiskt det är en frisk och bra ras det här.Visst är de stora,men inte tror jag de tar sån plats ändå.Den fäller heller inte så mycket,mest bara sånna här mjuka hår.Jag är väldans förtjust i den här rasen och har så varit i många många år nu.Tror de flesta är trevliga,men visst finns det undantagsfall oxå precis som på alla raser.Men prata gärna med henne,kul att höra vad hon säger som redan har den här rasen.Men man kan ju heller inte lyssna på andra heller.Det är ju inte säkert det blir så för en annan.Berner sennen är jättefina,men usch nej en sån skulle jag aldrig vela ha.Men däremot Whippet och Saluki är jag oxå väldans förtjust i.Jaa de flesta vinthundarna.Gillar de här gallopörerna.
Må så gott och kramen på dig.

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

Kajsa Varg

21 oktober 2010 00:47

Ja jag pratar gärna med henne,ska in på tisdag till henne.
Sen har vi ju en uppfödare av denna ras som bor en bit härifrån.
Ska kolla upp om hon bor kvar o vad hennes kennel heter så kan du kolla upp om du vill.
kramiz Karin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards