Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2010

Mitt nya jobb.

Av Kajsa Varg - 11 augusti 2010 00:48

Då var man hemma igen o har jobbat 2 dagar på nya jobbet,jättebra tjejer som visat mig in i arbetet.

Men huga vad mycket att lära sig,och väldigt ovant har ju aldrig ens varit in i ett storkök,skolkök.

Sen är det så mycket att tänka på  men har sagt till tjejerna att är det något så är det bara att gapa till åt mig.

Vi har ett chema o där är man uppsatt i serveringen o matsalen tillsammans med en till,sen så har man disken vissa veckor,men sedan så hjälps man åt.

För sedan är det mycket runt i kring,det ska skickas mat till F-klasser i grannbyarna o sedan när det kommer tillbaks ska dessa grejor diskas o det kommer leveranser med mjölkvaror o liknande.

Men idag började lärarna så det blev en hel del disk,så medans de andra åt så tog jag itu med disken,kära nån så slut man blev men sedan så är man ju så att man vill jobba o göra bra ifrån sig.

Så jag gick till sidan där ingen såg mig,för man vill ju inte gärna visa att man har ont.

Sedan när jag kom hem så var jag bara tvungen att lägga mig på sängen o sträcka ut mig,och bums så sov jag till kl. 17.00

Hur ska det då bli när alla ca: 440 elever  börjar,kan ni tänka er vad mycket disk det kommer att bli:-)

Men sedan så har vi biten med chefen kvar,hon har totalt hoppat av allt som sagts att hon skulle göra.

Så någon lön som jobbet hade, betalningsansvar har ej blivit något så snart får man väl tugga på ramarna som mor o far sa när man var liten.

Inte har jag kunnat skriva på papper om detta jobb för den nya inte får tag i det folk hon ska prata med så allt blir rätt innan jag skriver under eftersom min chef inte vet något.

Ja kära nån tänk om man inte får någon lön i slutet på Augusti då blir jag GALEN.

Ja det är bara trubbel,skulle verkligen vilja ge min chef en riktigt stor KÄNGA i baken.


Här kommer iallafall lite bilder från stugan NJUT av det vackra som är en lisa för min själ.


Mormors lilla godbit.

          

Agnes sitter o fiskar på bryggan.

  


                              

 
 
Lena

Lena

11 augusti 2010 22:00

Karin ge henne en känga från mig med hihi.Oj det låter som ett tungt och jobbigt arbete.Men det kanske blir kul!?fina bilder och närbilderna på lilltrollet är fantastiskt fina.Har du köpt dig en ny kamera?Nu önskar jag dig lycka till med ditt nya arbete,ta det lugnt så du inte får allt för ont.Hoppas att det ska gå bra för dig.Förresten så kan du se det okända på datan.Det var Jaana som tipsade om det.Så nu är dina Måndag kvällar räddade kl. åtta hihi.
Massor av kramar från mig.

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Jaana

Jaana

12 augusti 2010 09:25

Hej Karin!
Kul med ett nytt jobb och hoppas att du kommer att trivas. Säger som Lena, fiina närbilder på lilltjejen. Sen läste jag att Lena nämnde att du kunde titta på Det Okända genom datorn....det går att se programmen genom TV4 play.se men inte samtidigt som det går utan dom sätter in programmet i efterhand så dagen efter brukar jag kunna titta på det för oftast har jag annat just när det programmet sänds. Det är kanon när man kan välja själv när tiden finns till att titta på ett program :)
Ha det bra så hörs vi
Kram Jaana

http://zendex.se

 
wiper

wiper

16 augusti 2010 10:52

Vilka fina barn och barnbarn du har. Verkligen fina bilder att titta på och så idyllisk och fint det är där ni varit. Skönt att du trivs på nya jobbet och att arbetskamraterna är bra. Om du får så ont och måste lägga dig när du kommer hem i flera timmar så får du se upp. Som du säger så är detta bara mjukstart och sen kommer fler elever. Jag själv gick och hade värk hela tiden när jag arbetstränade och till slut gick jag in i väggen igen. Som du säger så vill man göra bra ifrån sig man är ju uppfostrad så. Hoppas allt skall ordna sig för dig. Naturbilderna över vattnet är jättefina och bra tagna.

Ha en fin dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Kerstin

Kerstin

17 augusti 2010 14:38

Jadu..chefer i alla fall vissa borde ha en fastsatt känga där bak! Så tokigt men grattis till ditt nya jobb, hoppas du kommer att trivas!
Vilka härliga bilder och mormors lilla pärla verkar helt bedårande!
HA en bra vecka/kram

http://trekillarsblogg.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

21 augusti 2010 03:15

Inte så mycket bloggade för Karin nu för tiden.Men jag förstår att du har fullt upp med det nya jobbet.Jag hoppas att du trivs med det och att allt är bra med dig.Bilderna på din lilla Embla är super fina.
Ha de bra!:)kramis dig.

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards