Kajsa-Varg.

Alla inlägg under april 2010

Av Kajsa Varg - 6 april 2010 19:13

Tyvärr så misslyckades insp.på yuotube det blev bara fel.försöker imorgon igen.Natti natti med er alla nu åker jag til jobbet:-)



Av Kajsa Varg - 6 april 2010 16:54

Idag blev jag hemma från Uppsala,orken fanns bara inte att åka och sedan med tanke på att jag ska hinna vila/sova innan jag åker på jobbet ikväll ja då ville jag bara vara hemma.

Ellen har fått i uppdrag att åka upp till bonden o ge flasklammet mjölk så jag följde med tjejerna dit,men han var ju bara för söt lile Pontus.filmade lite som jag ska försöka mig på att få in senare,kommer det inget så kunde jag inte.

Sedan var Ellen o jag ut på prommis med hundarna,nere vid Thun`s stöter vi på 2 svarta dvärgpudlar med sin familj o huj vilket skällande det blev på dem,men mina snyggingar brydde sig inte om dem,mmm va stolt jag blev när vi gick förbi bara o de andra stod o skällde på 2 ben.


Just det i går var jag till en jobbar kompis o hälsade på,hon hade fått hem sin nya hund från hundar utan hem.Det var en blandras kerry blue terrier o rottwailer hon var så himla go,men stor så stor fast hon bara var 3 mån.


Sedan var jag en sväng till hembygdsgården o fotade lite,nej nu blir det mat sen ska jag lägga mig en stund för sedan bär det av till jobbet.

Ha det så gott alla vänner o på återseende.

      

Här kommer lite bilder från bondgården o lille Pontus.

            

     Detta är Pontus mamma,hon har blivit lite gammal så hon har inte så mycket mjölk,därför stödmatas Pontus.

Så här fint har kossorna i ladugården.

                    En tacka

Lite Islandshästar.                                    
             som går i väntans tider.

      

Sedan lite bilder från hembygdsgården,så mycket vatten i år,det forsade med ett öron bedövande ljud.

           VILL NI SE DESSA BILDER I STÖRRE FORMAT,SEDAN KAN NI KLICKA FRÅN BILD TILL BILD.


Promenad o vårtecken i trädgården.Så tråkigt med ett uppätet ungt äppelträd.

        

På promenaden så fick vi se en pudel som bor i samma lilla by och det är en pudel som kommer från Primapore.

  







Av Kajsa Varg - 5 april 2010 23:53

Har skrivit en helt inlägg med bilder o allt,när man trycker på spara så försvinner allt.Jag säger bara f -f n va arg man blr,inte har jag någon lust att försöka skriva ett nytt nu,nix nu blir det bara lite bilder.

Tomten som gick vilse har nu hittat en häxas kvast i skogen,få se nu hur långt han kommer men vem vet han kanske blir kvar till sommaren;-)

  

Av Kajsa Varg - 5 april 2010 23:48

Av Kajsa Varg - 5 april 2010 22:39

Det var nu ett tag sedan jag skrev,men ska försöka peta ner några rader.

Igår var vi på konst på väg,på flera olika ställen här i Uppland visar flera olika konstnärer sin konst som glasutställare,smycken tavlor m.m

Min far ställer ut i Tobo ett litet samhälle strax innan Tierp där kråkorna flyger förbi upp o ner kanske ni hört.

Tobo institutet där tror jag/har för mig att de har kurser för att bygga o lära sig spela nyckelharpa ,nyckelharpan som Erik Sahlström är känd för o vet ni Benny Andersson ska eller om han höll på att lära sig spela nyckelharpa.

När vi kom dit så höll min far o envän till honom att spela fiol/folkmusik,sedan gick vi runt o kikade lite o en dam hade gjort smycken i glasfusing och ljuslampetter stora glasfat jättefina saker men dyrt,ja kanske inte smyckena det var bra priser ändå fast det var dyrt:-) sedan var det en dam  skriver böcker gör bilder till så fina o så himla dumt jag glömde helt bort att fota,men lite tavlor blev iallafall.

            

Sedan åkte vi hem till min far o mor på kvällen o fikade,jag hade gjort en massa smörgåssnittar och tagit med mig för att bjussa på.

På vägen hem till mina föräldrar åkte vi förbi Tegelsmora kyrka det var så litet och fint där så det blev ett kort sedan en bit från kyrkan så satt Spelemannen Erik Sahlström som staty på en bänk o spelade.

Barnbarnet fick se bilder då sa hon att det var gammelmorfar.

     

Sedan så fick jag höra att min faster o man skaffat sig en hund,en stor collie,han var 3 mån. och hette Musse så himla mjuk o go o jättesöt.Men ack vilka vassa tänder.

                  Sedan blev det en sväng med mina svartnosar också.

            



Av Kajsa Varg - 2 april 2010 22:01

Men tänk i Måndagskväll fick jag ett ryck,jag satt mig o gjorde några änglar o satt på band sedan började jag med ett halsband men usch va puligt det är när man inte kommer ihåg från var gång var de speciella pärlorna till halsbandet eller vise versa man ska ha liger i för ask,eller att fingrarna inte lyder en o man bara tappar o ögonen ja det är ju bara ett måste med nya glasögon snart men jag fick till något iallafall.

Så gjorde jag en ängel på nål o med en rosett på som sjukgymnasten fick av mig som tack för jag tycker det känns så skönt att  någon tar en på allvar o vill hjälpa o man får hjälp hon öppnade paketet senare när hon blev själv,sen helt plötsligt kommer hon ut i vänthallen där jag står o väntar att min man ska hämta mig,hon var så rörd över ängeln o jag fick en jättekram hon è så rar o go denna sjukgymnast så det känns så bra när man kan ge tillbaka något som hon nu kan ha på sin arbetsskjorta som visar att hon verkligen är en go ängel.

           

Sen kommer lite blandade kort,o bland annat ett kort på ett grattis kort som jag fick av mina vänner Ewa o Tulla.

            

Denna blomma fick jag av dem o pudelkortet i försenad present.

       

Förra Söndagen var lilltjejen på scrappbooking eller vad det heter,de som gjoort mitt pudelkort hade kursen jäntan hade haft jättekul o hon älskar ju att pyssla,här kommer lite kort hon gjort.

     Klicka på korten så blir de större.

Av Kajsa Varg - 2 april 2010 21:11

Ja här har då som vanligt bredbandet varit skitknäppt o så långsamt så man kan bli tokig.

Men nu har jag hunnit jobba en natt till,och nu är det påsk o massor med liv ute här på nätterna o dagarna.

Vårfåglarna är på G svanar  och gäss som flyger o gapar både på dagar o nätter,tranparet som kommit åter i år och ugglorna hoar o gapar på nätterna o lika tofsviporna.

Ja ni skulle höra vilket liv det är och värre lär det bli,vi bor mitt imellan 2 fina fågelsjöar med ån som rinner förbi oss mellan de båda sjöarna o sedan har vi stora översvämmningar på 2åkrar precis i närheten så  det är otroligt mycket sångsvanar gäss av olika slag.

Imorgon kommer svärmor o svärfar o stordotra över på påskmiddag,sedan blir det höjdpunkten på dagen när ungarna ska ut i trädgården o leta ägg som påskhönan värpt o till detta återkommande letande blir barnen aldrig för stora för.

Enda som är lite problem är att storkillarna äter inte godis men vi köpte naturgodis till dem så vi får se om det gillas eller inte.

ÖNSKAR ER ALLA EN HÄRLIGT GLAD PÅSK,KRAMIZEN PÅ ER.

VARSÅGODA .

  


Hjördis till vä. Chisa till Hö.

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards