Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 8 april 2010

Ängla insamling

Av Kajsa Varg - 8 april 2010 19:26

Ja nu på eftermiddagen så har solen dragit bort och bytts ut mot regn o en gråmulen himmel.

Men hoppas det drar bort nu över natten o att solen är tillbaka imorgon.

Skjutsat lite hit o dit o sen kl.21 har sonen träning inne vid Fyrishov,men nog tycker jag att det är sent att börja träningen vid 21 sedan så slutar den 22.30 men så blir det när det är stort tryck på sporthallarna.

Varit ut o kollat i trädgården o fick då syn på att någon varit i rabatterna o i gräsmattan,ja inte är det kul,fullt med sorkhål som troligtvis kommit dit i vinter och de har väl underminerat hela gården snart.Har ju ingen aning om hur man blir av med sådant otyg.

Imorgon bitti bär det av till sjukgymnasten ,för då är det dags för min träning,ska bli spännande att se hur det går.


Just det en f.b vän har en fadder familj på Sri-Lanka o min vän håller på att samla ihop pengar så de kan få ett nytt hus,så hon skrev o frågade om det var några som ville bli av med något så kunde de få skänka det till deras loppis.

Då eftersom där vi bor så är det stor rusch med folk till affären som finns här så då kan man ju ha en loppis här.Så eftersom de brukade ha loppis så sa jag att de kan ju få hålla till där vi bor.

Sedan så ska jag göra ängla örhängen o änglahalsband, sen skänker jag hälften av summan som jag får in på detta till min vän så att fadderfamiljen ska få sitt hus..Fadderfamiljen består av 2 barn pappan o mamman o mamman är blind.

Så är det någon som känner för att hjälpa till, så köp gärna ett halsband eller örhängen.

Ska göra lite fler så lägger jag in bilder o priser sedan i helgen hoppas jag hinna med det.

Känns så bra att kunna hjälpa till,ska ta reda på lite mer om familjen o om jag får sätta in bild,så återkommer jag om detta.

                            

Vet ej om man ska skriva detta men nu gör jag det iallafall,för det känns ju som "jamen har det hänt eller har jag drömt".

Igår e.m när jag vaknat så säger största grabben att det är en man som ringt dig han hette Hagegård o var från Karlstad.

Nej jag känner ingen från Karlstad säger jag,sedan så tänkte jag väl inte så mycket mer på det merän att jag kände igen efternamnet.

Senare så ringer telefonen o minstingen svarar,-ÄR TILL DIG MAMMA ropar hon,jamen förstår ni det var Erland Hagegård vilken ära han ringer hem till oss Sveriges bästa tenor:-) Ja vi hade en trevlig pratstund.Synd att han inte lämnade en kommentar på bloggen bara det hade varit kul.






 
 
Jaana

Jaana

8 april 2010 23:12

Hej Karin;) Tack för hälsningen och jag håller med dig att dagarna går fort. Snart är det Österby,har du anmält någon av dina? Apropå öroninflammation så kommer jag ihåg att dina hade det i vintras och örondropparna verkar vara effektiva ;)
Hoppas allt går bra hos sjukgymnasten imorgon.
Kram Jaana med aprikoserna

http://123minsida.se/ZENDEX

 
Lena

Lena

9 april 2010 10:55

Om jag bara kunde hjälpa dig med den där bilden.Jag har kollat men kommer då inte på hur man ska göra.Vem är Erland då?
Ha en bra helg nu Karin!jag hoppas jag kan hänga på Jaana till Österbybruk och titta på er när ni ställer.Om inte flytt är på gång just då.
Kramar från Lena/

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Ulla

Ulla

9 april 2010 11:16

Hejsan Karin, Vilket gott hjärta du har, hoppas du får sälja jättemycket, kramiz.

http://www.ullasglitter.se

 
Lena

Lena

10 april 2010 22:30

Jag skulle oxå vilja hjälpa till Karin,men tyvärr så kan jag inte det.En fattig pensionär som jag får inte mycket pengar.Dyrt blir det med flytten och saker måste jag köpa som fattas till hemmet.Det blir knapert för mig sill och potäte får man väl leva på,hihi!Men jag har ju beställt ett halsband till Cornelia i allafall.Du är en sån god människa Karin som vill hjälpa alla.Jag är oxå sådär att jag vill så gärna hjälpa till.Men det blir svårt när man knappt har pengar själv.
Forsatt trevlig Lördags kväll önskar jag dig!
Kramen

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards