Kajsa-Varg.

Alla inlägg under mars 2010

Av Kajsa Varg - 11 mars 2010 01:34

Nu är det natter,huga va klockan blev mycket,men imorrn kommer jag igen Natti natti alla medmänniskor o alla goa vänner på bloggarna kramen på er.

  

Av Kajsa Varg - 11 mars 2010 01:10

Här kommer lite bilder på mina käraste hundar o lite andra bilder.

-Ska vi ta en dans men vem ska föra?

  En lycklig tjej. 

Ser ni det lilla nya äppelträdet?som var guben 50-årspresent.sönderätet av rådjuren men vi får hoppas det klarar sig.  

         Tomten tittar fram,så snart ska han gå komma in i värmen.   Plogvall på stora vägen mot grannens hus.  

Gamla lanthandeln som vi bor i.Som en dag ska få bli rött igen.    

Av Kajsa Varg - 11 mars 2010 01:00

Aila älskade att gömma sig krypa in o lägga sig på de mest tokiga ställen o varför inte i ett byxben.Faktiskt inte tokigt alls att ligga där.Men det bästa stället att ligga vid det var när lilltjejen tog upp Aila då kröp hon upp under hakan o tulade in sig o kuttrade nöjt.

  

Samma Onsdag som lilltjejen o vi åkte till akuten,så gick hennes marsvin Aila ur tiden på e.m

Hennes kompis Star saknade henne,de hade ju varit tillsammans sen de var ganska små,så vi tyckte för Stars skull så måste hon få en kompis så hon slapp vara själv.

Sagt o gjort när lilltjejen o jag var dåliga så åkte guben o tonåringen och köpte en kompis till Star.Hon blev så glad vilket kuttrande o pratande det var,de verkar trivas så bra ihop.

Det enda var att jag ville att åldersmässigt lika gammalt marsvin som det vi hade,men det fanns inte så guben köpte ett som var född före jul tror jag det var men de är så goa ihop så det fungerade ju det mè.

Ni skulle bara känna så mjuk o len hon är i pälsen.en riktì sötnos.

        

Lite bilder på Aila.

  

Av Kajsa Varg - 11 mars 2010 00:47

Ja här drar storjtejen med sin lilla till Björnriket,hon ska hälsa på sina kusiner som jobbar däruppe vid skidanläggningens restaurang.

Alldeles själv drog hon iväg,inte brås hon då på sin mor som är så harig av sig för allt men det är väl tur också.

Idag fick vi en bild på mobilen Embla åker slalom i backen med mor sin så duktig liten tjej måste jag säga.

     

Hejdå mormor love you,säger hon när de går o ni ska veta va rart det låter,man får verkligen vara på sin vakt med denna tjej för hon kan prata hon :-))  

  



Av Kajsa Varg - 10 mars 2010 23:16

Ja då börjar man komma tillbaka till varadagen igen,men attans efter denna magsjuka har jag fått sådan halsbränna så det riktigt gör ont i mellangärdet mår bäst när jag inte äter faktiskt.

Blir väl att ta det lugnt o dricka massor istället för det funkar bättre.

Idag på morgonen så åkte jag o min gube in till Uppsala jag skulle in till sjukgymnasten o kuratorn o min man gick en lång prommis i stan med doggarna under tiden.

Hos sjukgymnasten fick jag reda på att om jag ville så skulle jag få vara med i ett team med 6 männinskor till i typ samma sits som mig.

Sjukgymnast o kurat. hade tycket att jag skullle passa in i den gruppen så de undrade då om jag ville vara med,helt ok tyckte jag.

Det kommer att bli 2 gånger/vecka ena gången ca.3tim,det kommer att bli föreläsningar,smärta o smärtfysiologi,läkemedel.Träning,sömn stress andra konsekvenser av smärta.

Sedan 1dag/vecka blir det träning i grupp med ind.anpassat träningsprogram hos den sjukgymnast som jag går hos.Efter varje träff så kommer man att få hemuppgifter samt att föra någon form av aktivitetsbok.

Detta är en modell för multimodalbehandling i grupp som det så tjusigt heter,detta ska jag nu börja på sista Mars,hoppas att man pallar med allt bara o kommer ihåg vad de säger för minnet det är det illa ställt med.


Men tycker det är så skönt att jag kommit till dessa 2 tjejer som det verkligen händer saker hos,för det har tagit mig många många år av att ha gått hos en läkare där jag inte fått någon respons alls över att jag haft ont o sedan nu detta med att jag blevutbränd"motorhaveri"

Ja sedan när detta var klart då bar det iväg till Gunnars hund o katt,jippiiieee nu har jag köpt en dress äntligen till Chisa det blev en Hurta overall med långa ben o med reflex i något tyg som liknar vindtätt.

Tyvärr så hade de ingen stl.till Hjördis hemma men det beställdes en så vi kommer nog få den i nästa vecka.

  

Nu kan de ut o springa i snön utan att få klumpar på benen o sommaren så blir det att kunna springa i skogen men matte kommer att slippa plocka kvistar ljung o mossa i en tilltrasslad päls HELT UNDERBART dyr sak men den kommer att vara värd varenda krona.

Sen blidde det också ett nytt koppel sen skulle jag ha ett halsband till Hjördis men de hade inte det jag ville ha så det blir att handla av Mia hoppas bara att hon har dessa kvar fortfarande,hade 2 men lyckats slarva bort ett.

  

Sen så har äntligen gumman tvingat guben att köpa lite kläder tror inte det finns någon klädfattigare karl på denna jord faktiskt,men så gillar han ju inte det här med kläder.

Faktiskt så ett par jeans han hade fick han en reva i den lagade han med silvertejp på insidan på knät :-) men det höll bra:-)

Imorgon ska största grabben till Norrtälje för att övningsköra,då ska lilltjejen hundarna o jag följa med o under tiden ska vi ut å gå i Norrtäljes fina miljö,så jag hoppas det kommer lite bilder därifrån.


Nej nu ska jag försöka sätta in lite bilder,Ha det så gott alla godingar o tänk vilken underbar dag det varit idag med sol o värme.SNART ÄR VÅREN HÄR!!Igår satt det en stare i äppelträdet i vår trädgård,men stackarn kan väl inte hitta mycket till mat nu,så det blev att gå ut med lite äpplen.

  



Ja här är lillbruttan ute o får luft,så skönt att hon är på benen igen fast hon är väldigt trött av sig men det förstår jag.


Av Kajsa Varg - 9 mars 2010 01:50

Tack alla rara snälla ni som skrivit när lilltjejen varit sjuk o jag själv,det riktigt värmer i hjärtat över allt ni skrivit i min blogg ni är bara så underbara tjejer allihop.

Det grämer mig bara ibland att jag är så fruktansvärt dålig själv att vara inne o skriva kommentarer.

Men kom ihåg ni är alla så underbara människor,kramen på er alla.

TILL ER VARSÅGODA.

  

Av Kajsa Varg - 9 mars 2010 01:25

Det blir inte mycket bloggande här,kan liksom inte komma mig för o lusten o orken är helt borta.

Har sutttit en stund på verandan idag i solen o mysigt,lilljäntan har också varit ute o fått frisk luft.

Hon skulle ju gått i skolan idag men kommer ner till oss vid 06.00 o gråter så tårarna rinner för fullt då har hon så ont i magen.

Det höll på en stund o man blir ju sååå man känner sig så maktlös o gud vet va när de har så ont o gråter.

Men vi ringer barnakuten men det ingen som svarar,efter en stund så somnar hon o sen sover hon lugnt.Så det blev att vara hemma från skolan idag med,men imorgon så blir det skola.

Hon längtar faktiskt till skolan o ska bli så kul o få leka med sina kompisar.

Sen ringde hennes kompis o talade om att hon skulle få en present av henne o det var att följa med till Globen på Fredag o vara med om generalrepetitionen på melodifestivalen.

Det ville hon ju jättegärna förstås,men sedan så sa hon till mig att- men jag vet inte om jag vill tänk om jag sen vill vara med dig o pappa då vad gör jag då.

Hon tycker att vi kommer att vara så långt ifrån varandra,men då ska vi åka till gubens syster med familj i Tumba o hälsa på och då gick det lättare.

Så nu är det senaste att hon ska åka och det kommer ju att bli jättekul eftersom hon gillar låtarna o Pernilla förståss.


Hmmmm vet ni vad lilla/stora Hjördis gjorde på kvällningen,var en halväten semla på bordet i tv.rummet pang hör jag o går in o kikar. Då är semlan borta o grön anna tårtfatet är i småbitar grrr arg på mig själv där för jag inte begripit än att man måste plocka bort när man går bort från bordet.

Det blidde en dyr semla det Hjördis:-) men magen blev nog glad.


    


Av Kajsa Varg - 6 mars 2010 09:40

Ja i Torsadgs morse kl 05.00 var det dags,då var det min tur att bli dålig.

En hemsk magsjuka så akta er om ni hör någon som ni känner har detta håll er borta.

Kräkningar feber,ont i hela kroppen,o huvudknoppen värker till tusen,har fortfarande stans huvudvärk o ingen ork.

Lilltjejen har bättrat på sig,men man måste hela tiden tala om för henne hur viktigt det är att få i sig mat o dryck sen måste man titta till henne så att hon äter o hur mycket hon ´tar in.

Nej!nu är det sängen som väntar ha det så gott vänner,orkar tyvärr ej in o hälsa på hos er,men jag tackar er alla som hälsat på hos mig ni är underbara.


ÖNSKAR ER ALLA BLOGGARVÄNNER EN UNDERBAR HELG,KRAMEN PÅ ER.

  



Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Skapa flashcards