Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 7 februari 2010

En strålande vacker dag.

Av Kajsa Varg - 7 februari 2010 18:17

Idag blev det länge i sängen,så underbart gott att sova sen har man ju 2 underbara hundar som ligger tätt intill o värmer.

Men till slut var jag ju bara tvungen att ta mig ur min underbara säng,bestämde att jag skulle ut på en långpromenad med hundarna.

Laddade bryggan innan guben o jag gick iväg med doggarna,sen när vi närmade oss skogspartierna så släpptes de lösa uj vilket ös det blev.

Ett underbart väder så det fick bli den långa rundan,trodde inte att det skulle gå att gå där men de hade kört med traktorn o plogat.

Så nu kan jag gå varje dag:-)om jag bara får arslet ur vagnen.men guben är ju sjukskriven denna vecka o ut behöver vi båda 2.

Mina promenadbilder kommer in senare för jag sitter vid stordatorn o vet ej hur det funkar så jag får ta guben till hjälp där.Vad skulle jag göra utan min gube.

På Måndag blir det städning o bakning...ja åtminstonde något av dem o känner jag mig så blir det bakning.

Kan inte tro men jag städade jämt förut damsugade varje dag o torkade alla golv,men sedan jag fick värken o gick på en kurs att lära sig avslappning o den som hade kursen hade fibro som hon också pratade om o att man måste lära sig att typ att lite skit i hörnen gör inget.

På Tisdag åker hela familjen o grabbens flickvän till Eckerö,då blir det smörgåsbordet med hela familjen helst hade jag velat att doggarna fått följa med också men det går ju ej,och skulle jag säga det till guben då fick han väl spader.

Tjejerna har idag varit ute o byggt en igloo,de var ute jättelänge,sedan när de kom in blev det varm choklad o ostmackor.


Ha det så gott alla goa som kikar in hos mig,ni är guld värda,men en ros till er alla den vackraste jag hittade så naturlig o enkel o vacker.VARSÅGODA

                              TILL ER ALLA VÄNNER SOM HÄR KIKAR IN.

 
 
Ulla

Ulla

7 februari 2010 20:58

Hejsan tack för hälsningen blev så glad, jag har nyligen börjat stickat igen efter många år, det är så roligt, men min nacke vill inte som jag, så det blir bara småstunder, vad fina smycken du gjort, nu kan man få tag på billigt så här efter helgerna sett att många rear, 19-20-21-feb, är det ju sy mässan i Älvsjö, ska dit och kolla garn och pärlor, ska bli kul, Gå på Thun´s är ganska mysigt om man inte behöver hjälpa någon, min mor blir 90 år nu och älskar kläder och då ska jag hjälpa att hämta och hänga tillbaka så jag handlar just inte själv, men dom har gott fika där, köper alltid varma baguetter och kaffe, det är ett måste, hoppas att din mor mår bättre, jag fyller också år nästa vecka så jag måste baka lite, ha det så gott så hörs vi snart igen, kram Ulla

http://www.ullasglitter.se

 
Lena

Lena

7 februari 2010 22:52

Tack för rosen vännen!Ja du gör så riktigt så,sov sålänge du bara orkar och sen ut i naturen med svartnosarna.Lite skit i hörnen gör inget.Jag var som dig förr,allt skulle vara perfekt,dammsuga varje dag och stå i,hihi!men äsch nu har jag lagt av med sånt trams.Det finns viktigare saker.Först ska man må bra innan man tar en vals med snabeldraken.Ha det så trevlig på båten och smörgås bord låter inte dumt det.Hörs snart!
Kramen

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Ewa. Hillbom

Ewa. Hillbom

8 februari 2010 14:55

Hej på er.
Jätte fina bilder, det är skönt att vara ute när det är fint väder. Här väntar vi på valpar, men allt är lungt. Min nya hane är född, ska bli så kul med en ny kille i huset.
Hoppas ni får trevligt i morgon när ni åker till Åland. Min gubbe kommer hem i kväll han har varit i Barcelona och tittat på fotboll,dom har haft 20 + och sol.
Många kramar från oss i Karlholm.

http://www.kennelprimapore.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards