Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 17 december 2009

Till sjukgymnasten.

Av Kajsa Varg - 17 december 2009 15:02

Huga!bråttom bråttom hade man i morse,skulle till sjukgymnasten skulle så lämna hundarna hos svärmor o svärfar.

Men när jag skulle packa in dem i buren tror ni Hjördis ville komma då,nix inte då har varit så duktig på inkallningar men nu var det tvärt emot.

Skenade runt mig och sen kom hon fram till mig och när jag skulle ta henne så vips så hoppade hon unnan.Fasen så hon tyckte det va kul sen tittar hon på mig men är du helt dum som tror att jag vill komma och sätta mig i bilen nu,när det är så roligt att springa runt i den härliga snön.

Till sist så höjde jag rösten och gapade till åt henne,då kommer hon lågt gående och sätter sig hos mig och skäms jättemycket.Sen har jag aldrig höjt rösten åt dem så hon tyckte det nog va läskigt när matte lät på det där viset.

Stackars lilla Hjördis när jag lämnade dem sprang hon till dörren och satte sig och skrek o grina när jag åkte,hon brukar ungefär hålla på ca:20min och sakna mig sen går det bra.

Då var man äntligen på väg,väglaget var väldigt torrt och bra men jag kom lite försent men det var inte hela värlen.

Idag fick man 5 nålar i sig,var tvungen att fråga idag varför vissa nålar gör så förbenat ont,och man kan väl säga ungefär som så att då har hon träffat på rätt ställe med nålen.

Så då är det ju bra då att det gör så ont för då gör det gott på rätt ställe,sen var det rött kring nålen sa hon så då ser jag att det gör verkan sa hon och det låter ju toppengott.

Sen pratade vi lite hund,sen frågade hon om jag kikat i hundsport o sett sidan från utställningen i stockholm med en liggande Borzoi på,det var i allafall hennes ena hunds pappa.En riktigt röd o tjusig julbild med en vacker hund på,eller vad tycker ni?.

    

Till och med våra fyrbenta vänner kan få akupunktur.

  





 
 
Anneli & Twix

Anneli & Twix

17 december 2009 18:57

Hoppas att akupunkturen hjälper dig, så att den värsta värken ger med sig... Skönt att dåsa bort en stund... Vad mysig att fara och shoppa på IKEA, vi har ca 15 mil till närmaste, så det är inte som hastigast att fara dit, men som jag längtar :)
Jag tror ibland att de små fyrbentingarna fattar då man är som mest stressad...

En trevlig kväll önskar jag dig Karin! Kram kram

http://pottipotti.wordpress.com

 
Lena

Lena

17 december 2009 20:40

Hej Karin!Ja det bästa av allt är väl ändå Janssons på julbordet.Man längtar så att få äta av julens alla läckerheter nu Karin.Men man tröttnar ganska fort oxå,hihi!och då blir det gott med spagetti och köttförssås.Den där bilden såg jag i hundsport,så fin och ståtlig.Men du att du inte rakar ner öronen på Chisa så det inte blir så varmt.Det är ju bra att få lufta lite på dom nu.Gör som du vill,bara ett tips.Jag vet att det ska finnas en mycket bra salva(en grön burk)som är kanon för öronen,men jag kommer fasiken inte på vad den heter nu.Och stucken har du blivit idag med,huga migen.Hur är det med Chisa annars nu,mår hon bättre?Och lilla busan,vad bra att du höjde rösten så hon förstod att du menade allvar,hihi!
Ha det bäst allihopa+ dina svarta nosar.
kramen vännen!

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Jaana

Jaana

17 december 2009 21:35

Hej på er! Det ser otäckt ut det där med nålar men har hört att det ska vara bra så hoppas det hjälper mot din smärta. Jag tror som dig, att vilken pudel älskar inte snön ;) Hoppas vi får behålla det fram till jul sen kan det få bli vår efter nyår igen.
Ha det bra - Kramar Jaana med aprikoserna

http://123minsida.se/ZENDEX

 
Sussi

Sussi

18 december 2009 10:47

Jag kan se Hjördis framför mig hur hon leker i snön och totalt ignorerar dig hihi
Vilket busfrö ;-)
På nåt konstigt sätt så brukar dom känna på sig när man har som mest bråttom och tydligen så får det motsatt effekt på dom. Doris brukar bli väldigt sävlig då. Helt plötsligt så är hon bara tvungen att rulla sig massvis eller stanna och lukta extra länge på massvis med fläckar!!

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Kerstin

Kerstin

18 december 2009 23:36

Ja dessa små trasselsuddar...busig är de i alla lägen i alla fall våran lillkille!
Hoppas det blir bättre när du tagit dina nålar...jag tog akupunktur för ett gäng år sen och det hjälpte faktiskt. jag var mest rädd att ed skulle glömma bort mig för det hade hänt flera ggr tidigare...men det gick bra!
Vi tiitar nu in och önskar er en GOD JUL!...om du skickar din mail kan jag få iväg ett julkort till er....
kramar

http://trekillarsblogg.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

19 december 2009 10:25

Ser att du också har nytta av akupunktur. Jag får nålarna i min nacke men det hjälper om jag även har ont i ryggen. Hoppas allt gick bra och att du har mindre ont. Jag brukar få gå i 6 månader och sen är det bra nästan ett år men helt bra blir jag aldrig. Vad busig din hund är ;) Det är så julfint härinne

Ha en fin dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Lisa

Lisa

19 december 2009 22:16

Hej Karin!
Ojojoj så fel det blev med det jag skrivit hos Lena,,Jag skrev AVLING och menade AVEL inte Avlivning näe huga så hemskt,,Men det var fler som läst så,,Nä senare framöver När Dino blir äldre så kanske han får bli Avels hane till nån tik..
Hoppas akupunkturen hjälpte..
Ha en Toppen helg du med och 4e advent usch jag blir stressad bara jag tänker att jag inte är färdig på långa väägar med våran Jul,,pga så mycket,,,Men men jul blir det väl ändå..
Kram kram

http://dagslandan.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

20 december 2009 00:14

Hej Karin!
Kikade in och skrev av receptet på kolgrottorna.Jag får se om jag orkar baka dom,ser så goda ut.Hoppas du mår bättre i ryggen.
Natti kramen!

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards